Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

@Nextman saygı değer adminim konunun başlığındaki "Kullan ici" yerine Kullanıcı Kulübü yapabilirmisiniz? Hem yazım olarak daha dogru durmuş olur. Teşekkürler

Tepkiler: Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tamamdır Mehmet kardeşim

Tepkiler: Tr_SERGEN ve B.A.R.O.N
Tapatalkta 360° döndürme var şuan telefonu ters tutarak yazıyorum baya hoşuma gitti. Ana menüdede olsa iyi olur zaten ekran kocaman.
Tamamdır Mehmet kardeşim
Konuyuda devralsak mı acaba?
6 Kasım 2013'ten beri arkadaştan tık yok güncellemek lazım.

Dr.Ketan L17 Romunun konusunu yarin açmayı planlıyorum kimler kurmayı dusunüyor?

Yönetici tarafından düzenlendi:

kiko60

Üye
İyi geceler Antivirüs Programı varmı önerebileceğiniz?

xmustx

Üye
Bence mantıklı sanada yakışır

Tepkiler: B.A.R.O.N
Espiriler ve beklemeler bir yana sammobile.com da ayın 8'i itibariyle bazı ülkelerin bazı samsung cihazlara güncelleme geldiği görünüyor. Koreli arkadaşlar umarım bu Türkiye güncellemelerinin tamamını verir.

Bootloader i yükledin mi? Bazen açılmıyor birkaç kez yeniden başlatmayı dene.
Hocam, bilinmeyen romlar yükleyip cihazla uğraşmaktansa, bekler sağlık bir yükleme yaparım. -ki cihazada zarar verebilirsiniz. Rom yüklemek kimi cihaza ne kadar az zarar versede elinizde note3 varsa cihazın kayma riski bi hayli fazla.

Dr.Ketan en bilenen rom.
O kadar korkmaya gerek yok 100 lerce kez yaptım hala sorunsuz çalışıyor. Şuan Dr.Ketan L17.2 Note 3 için en iyi ve en güvenilir rom.

Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition'a olan cynogenmod 12 yi portluyor xda daki arkadaşlar. Adam zamanım pek yok ama Cynogenmod 12 note 3 te çalışıyor yazmış. Ayrıca çalışmayan özelliklerde fazla;
Wifi
Arama
Laglar
Sms çekilebiliniyormuş sorunsuz bir cynogenmod 12 gelsin artık.

Son düzenleme:
L17 de facebook uygulaması çalışmıyor
@teknolojibaronu
Note 3 sms limit lollipop için

Tepkiler: B.A.R.O.N
Viper sound effect destekli rom kurarsanız note 3 hoparlörünün ne kadar kaliteli olduğu ortaya çıkıyor. Samsung sadece bu teknolojiyi yazılıma dökmeyi becerememiş.

Son düzenleme:
Tepkiler: CeRRaNo JoZAeF ve H.Reşit POLAT