YaşlıTaşCocuk54
Üye
Nasıl güzelmi 5.0?Android L benden başka kullanan yok ama genede atim belki işinize yarar
Android L İçin Sorunsuz Facebook - MaxiCep
KiKat'ı yerle bir eder. O touchwiz kasiyor diyenlerede iyi bir yapıştırma olmuş Lollipop.Nasıl güzelmi 5.0?
Konuyuda devralsak mı acaba?Tamamdır Mehmet kardeşim
McAfeeİyi geceler Antivirüs Programı varmı önerebileceğiniz?
Bence mantıklı sanada yakışırTapatalkta 360° döndürme var şuan telefonu ters tutarak yazıyorum baya hoşuma gitti. Ana menüdede olsa iyi olur zaten ekran kocaman.
Konuyuda devralsak mı acaba?
6 Kasım 2013'ten beri arkadaştan tık yok güncellemek lazım.
Dr.Ketan L17 Romunun konusunu yarin açmayı planlıyorum kimler kurmayı dusunüyor?
ben kullanıyorum ama dr.kean L17 yi kurdum tel açılmadı diğer lollipopu yükledimAndroid L benden başka kullanan yok ama genede atim belki işinize yarar
ben kullanıyorum ama dr.kean L17 yi kurdum tel açılmadı diğer lollipopu yükledim
Bootloader i yükledin mi? Bazen açılmıyor birkaç kez yeniden başlatmayı dene.ben kullanıyorum ama dr.kean L17 yi kurdum tel açılmadı diğer lollipopu yükledim
Hocam, bilinmeyen romlar yükleyip cihazla uğraşmaktansa, bekler sağlık bir yükleme yaparım. -ki cihazada zarar verebilirsiniz. Rom yüklemek kimi cihaza ne kadar az zarar versede elinizde note3 varsa cihazın kayma riski bi hayli fazla.Bootloader i yükledin mi? Bazen açılmıyor birkaç kez yeniden başlatmayı dene.
Dr.Ketan en bilenen rom.Hocam, bilinmeyen romlar yükleyip cihazla uğraşmaktansa, bekler sağlık bir yükleme yaparım. -ki cihazada zarar verebilirsiniz. Rom yüklemek kimi cihaza ne kadar az zarar versede elinizde note3 varsa cihazın kayma riski bi hayli fazla.
@resitpolatAndroid L benden başka kullanan yok ama genede atim belki işinize yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?