+1katılıyorum bende talbetfonlar için 5.5'' yeterli sonrası ise tablet alanına girmeli bence
![]()
zaten shadowgun deadzone yada wildblood oynarken kucuk ekranli arkadaslar ozellikle iphone s2si olanlar bana gore cok daha hizli nisan aliyor silahi haerket ettiriuorlar ve hsyi cakiyorlar
koca ekranda parmak anca harekete ediyo 6.3" kimse oynayamaz telefondan sogurlar seref...Bi de kırıldığını düşün yarısı kırılsa telefondan fazla para alırlar ve garanti de karşılamıyor.
Note 2 varsa Home Run Battle oyununu öneririm.

tablet almak gibi bir düşüncem var ama apple ile diğer markalar arasındayım![]()

tablet almak gibi bir düşüncem var ama apple ile diğer markalar arasındayım![]()
Note 2 tavsiyemdir abi 
Haklisin 5.5" arkadadlarimla 4kisi gravity guy oynuyoruz ayni ekranda yrminle rahat rahat parmaklardan etkilenmeden oynuyoruz. Herkes hayret ediyorzaten shadowgun deadzone yada wildblood oynarken kucuk ekranli arkadaslar ozellikle iphone s2si olanlar bana gore cok daha hizli nisan aliyor silahi haerket ettiriuorlar ve hsyi cakiyorlar
koca ekranda parmak anca harekete ediyo 6.3" kimse oynayamaz telefondan sogurlar seref...
- - - Eklendi - - -
Zaten otobuste not2yi cepten cikarmak adam olumu diyerlerini bilemem artikin.
aynen katılıyorum, ama ekran büyüklüğü beni etkilemeyeceği için 5.5'' bana yeterli olacaktır 
Oyun iniyor da nasil bisiy![]()
Artık sanırım biz telefon ile tablet arasında yeni bir tür var diyebiliri Tabletphone gerçi telefon ihtiyacını karşılasada tabletler kulağa götürülürse görüntü nasıl olur onu görmek lazım.Bilgi için teşekkürler.![]()

Artık sanırım biz telefon ile tablet arasında yeni bir tür var diyebiliri Tabletphone gerçi telefon ihtiyacını karşılasada tabletler kulağa götürülürse görüntü nasıl olur onu görmek lazım.Bilgi için teşekkürler.![]()

Tabiki tercih meselesi masa başı kişiler için idealbluetooth kulaklık sorunu çözer![]()