Samsung Galaxy Note 3 ile 6.3 inçlik DEV Ekran !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
7" tablet ele sığmıyor bu da sığmaz valla otobüste falan hiç kullanamazsın.

aleranol

aleranol

Üye
+1 :oke: katılıyorum bende talbetfonlar için 5.5'' yeterli sonrası ise tablet alanına girmeli bence :kıskıs:

Haklisin 5.5" arkadadlarimla 4kisi gravity guy oynuyoruz ayni ekranda yrminle rahat rahat parmaklardan etkilenmeden oynuyoruz. Herkes hayret ediyor :) zaten shadowgun deadzone yada wildblood oynarken kucuk ekranli arkadaslar ozellikle iphone s2si olanlar bana gore cok daha hizli nisan aliyor silahi haerket ettiriuorlar ve hsyi cakiyorlar:off: koca ekranda parmak anca harekete ediyo 6.3" kimse oynayamaz telefondan sogurlar seref...

- - - Eklendi - - -

Bi de kırıldığını düşün yarısı kırılsa telefondan fazla para alırlar ve garanti de karşılamıyor.

Zaten otobuste not2yi cepten cikarmak adam olumu diyerlerini bilemem artikin.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 varsa Home Run Battle oyununu öneririm.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
tablet almak gibi bir düşüncem var ama apple ile diğer markalar arasındayım :hmmm

aleranol

aleranol

Üye
___kaptan___

___kaptan___

Üye
tablet almak gibi bir düşüncem var ama apple ile diğer markalar arasındayım :hmmm

Note 2 forever :yuru Note 2 tavsiyemdir abi :sirit:

- - - Eklendi - - -

Haklisin 5.5" arkadadlarimla 4kisi gravity guy oynuyoruz ayni ekranda yrminle rahat rahat parmaklardan etkilenmeden oynuyoruz. Herkes hayret ediyor :) zaten shadowgun deadzone yada wildblood oynarken kucuk ekranli arkadaslar ozellikle iphone s2si olanlar bana gore cok daha hizli nisan aliyor silahi haerket ettiriuorlar ve hsyi cakiyorlar:off: koca ekranda parmak anca harekete ediyo 6.3" kimse oynayamaz telefondan sogurlar seref...

- - - Eklendi - - -

Zaten otobuste not2yi cepten cikarmak adam olumu diyerlerini bilemem artikin.

+1 :oke: aynen katılıyorum, ama ekran büyüklüğü beni etkilemeyeceği için 5.5'' bana yeterli olacaktır :tebessüm:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi

Oyun iniyor da nasil bisiy :D

Hacı ben tablette oynuyordum ondan söyledim büyük ekranlarda çok sarıyor. Online Baseball ama çok güzel. İtem falan alıyorsun. Çok iyi yanı oyna görürsün.

saruman_me

saruman_me

Üye
Artık sanırım biz telefon ile tablet arasında yeni bir tür var diyebiliri Tabletphone gerçi telefon ihtiyacını karşılasada tabletler kulağa götürülürse görüntü nasıl olur onu görmek lazım.Bilgi için teşekkürler.:)

haklısın o büyüklükte bir cihazı kulağa götürüp toplum içinde konuşmak biraz komik olucağı kesin:)

• Beğen
Tepkiler: Nextman

MaxipmaN

Üye
verseler satarım c6-01 kullanmaya devam ederim :ehe

MaxicepManyagı

Üye
sırasımı şimdi :D

Android-Kedi

Android-Kedi

Üye
note 10.1 tavsiye

kaan_91

Üye
Note 2 tercihimdir bilgi için saol :oke:

komando04

komando04

Üye
gerçekten çok büyük ekran

besim.farhan

besim.farhan

Üye
Artık sanırım biz telefon ile tablet arasında yeni bir tür var diyebiliri Tabletphone gerçi telefon ihtiyacını karşılasada tabletler kulağa götürülürse görüntü nasıl olur onu görmek lazım.Bilgi için teşekkürler.:)

bluetooth kulaklık sorunu çözer :)

• Beğen
Tepkiler: PolyPad7208
61semih

61semih

Üye
2 sene sonra 10inç telefon olarak sunmazlar artık önümüze.birisi buna dur demeli.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
6.3 :oha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt