Samsung Galaxy Note 3 ile 6.3 inçlik DEV Ekran !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ka_za

ka_za

Üye
Samsung son açıklaması : Tekstil isine adım atmayı planlıyoruz note3 e özel cepli pantolonlar üreticez

_RYUK_

_RYUK_

Üye
acaba samsung böyle büyük cihazları yaparken kullanıcıların günlük hayatta zorlanaçagini tahmin etmiyor mu?bana kalırsa note 2 boyu iyi boyunu büyüteceklerine tasarım ve donanımda değişiklik yapsa lar yeterli

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Enes

Enes

Üye
kanguru kesesi gibi birşey lazım :D

erayweb

Üye
O degilde versiyon arttıkça ekran büyüyor note 10 da PIazma gbi arkadan cekeriz artik

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Özellikler küçük ekrana sığmayınca ekran da buna paralel olarak büyütülüyor ama bu iş çığırından çıktı bence telefonlarda ekran boyutuna bi yasak konulmalı.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hocam haberi yanlış okumayasın tablettir o :d:

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Artık sanırım biz telefon ile tablet arasında yeni bir tür var diyebiliri Tabletphone gerçi telefon ihtiyacını karşılasada tabletler kulağa götürülürse görüntü nasıl olur onu görmek lazım.Bilgi için teşekkürler.:)

phablet

MrExpert

MrExpert

Üye
Bence Forumdan Tekstil İşinde uğraşanlar varsa şimdiden note3 e uygun pantolon , gömlek Ve Çanta Üretmeye başlasınlar ilerde talebe yetişemeye bilirler :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

Türk-X

Türk-X

Üye
Haber İçin :tşk:

aleranol

aleranol

Üye
Sanirim birdaha not alamayacagim.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Yazı yazmayacakmış :ehe

aleranol

aleranol

Üye

5.5 incten 6.3 e geciste tam olarak 0.7 inc var. Buda hipotenus oldugu icin hembenine hemde boyuna bir buyume soz konusu. Eger bir anda 2m olup parnaklarim 1 santimden fazla buyumezse imkansiz kullanamam. Benxe max 5.9 olmali. Gerci daha onxedende demistim ben yakindabplazmayla akilli tahtayla gezecez diye ama busefer tam oldu. Artik benim icin not2 efsane :bigstar:
Birde su cok sacma yav 7'' tabletler varken napalim biz 6.3" degilmi cok lazimsa aliriz bi 7" olur

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Bi de kırıldığını düşün yarısı kırılsa telefondan fazla para alırlar ve garanti de karşılamıyor.

___kaptan___

___kaptan___

Üye

5.5 incten 6.3 e geciste tam olarak 0.7 inc var. Buda hipotenus oldugu icin hembenine hemde boyuna bir buyume soz konusu. Eger bir anda 2m olup parnaklarim 1 santimden fazla buyumezse imkansiz kullanamam. Benxe max 5.9 olmali. Gerci daha onxedende demistim ben yakindabplazmayla akilli tahtayla gezecez diye ama busefer tam oldu. Artik benim icin not2 efsane :bigstar:
Birde su cok sacma yav 7'' tabletler varken napalim biz 6.3" degilmi cok lazimsa aliriz bi 7" olur

+1 :oke: katılıyorum bende talbetfonlar için 5.5'' yeterli sonrası ise tablet alanına girmeli bence :kıskıs:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt