Samsung Galaxy Note 2 vs Samsung Galaxy S3 vs Samsung Galaxy S3 mini(Detaylı)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KENY15

KENY15

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note 2 vs Samsung Galaxy S3 vs Samsung Galaxy S3 mini(Detaylı)
Arkadaşlar ben yeni bir telefon almak istiyorum bu üç telefondan biri aradığım kriterler şöyle

-Heryerde kullanabilme yani sokakta basket oynarken aman telefona bişey olmasın aman şu aman bu demek istemiyorum(s3 mini mantıklı)
-Yüksek performans istiyorum zerre donma istemiyorum demek çok uçuk ama piyasaye önümüzdeki 2-3 yıl çıkacak bütün oyunları kasmadan oynatabilmeli(note 2 ve s3 mantıklı)(s3 mini hakkındaki en büyük soru işareti bu benim için)
-Yaşım gereği note 2 hatta s3 bile çok yanlış bence 16 yaşında kullandığı telefona bak şunun tarzı yorumlar almak istemiyorum(s3 mini mantıklı)
-Şarj süresi ortada zaten
-Ram konusunda s3 ve s3mini eşit note 2 zaten en iyilerden
-Kamera önemli değil çok kamera konusunda en kötü olan s3 mini bile bana yeter.

Bende şu an galaxy w var kabız ediyor beni 1.4 ghz olduğu halde tek çekirdek ama s3 mini 1 ghz çift çekirdek hangisi daha performanslı olur

Aklımdaki en büyük soru ise s3 mini nin kasıp kasmayacağı bunu bana açıklarsanız çok memnun olurum sanırsam çoğu kişinin aklındaki soruları dile getirdim şimdiden teşekkürler

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Kardeşim senin aklında s3 mini var gibime geliyor s3 mini güzel telefon oyunlarda sorun yaratmaz 1 ghz dual işlemci var heryerde kullanabilirsin ben s3 kullanıyorum telefon cepteyken eğilmek falan zor oluyo ama s3 minide böyle bişey olmaz basket te oynarsın futbolda oynarsın

nsren

nsren

Üye
dün aldım s3mini :-) nasıl mı? Tek kelime MÜKEMMEL :-)

nsren

nsren

Üye
hayırlı olsun kardeşim :)

Çok teşekkür ediyorum. :-) gerçekten süper ötesi birsey olmuş. Hem karizmatik hemde teknik özellikleri bakimindan mükemmel olmuş telefon. Wonder vardı onu sattım. Köşe köşe rom aramaktan bıktım. Bu telefon 4.1.1 ile geliyor. Üstelik içine ekstra meaj rehber arama kaydı uygulaması yüklemeye gerek yok. İçindekiler yateri kadar görsel zaten :-) Ekren gün ışığında bile mükemmel. HD AMOLED. Orjinal jb gibisi yok. Telefon gerçekten çok hızlı. Fotoğraf ve video çekimi süper. Almak isteyen arkadaşlar için kısaca bilgi amaçlı anlattım. :-) çok güzel yahu :-)

immortallord

immortallord

Üye
Bendede var yeni aldım çok beğendim oyunlardada hiç bir sıkıntı çekmedim şimdiye kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt