Samsung Galaxy Note 2, Galaxy S3/S3 Mini, Galaxy S4 Active/Zoom Android 4.4 güncellemesini alabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
S3 ün Android 5 alacagına eminim ama acaba 5+ alırmı bunu merak ediyorum :) sonucta 4 çekirdek 1.4 işlemci ve 1 gb ram var bence alır sizce alırmı ?

Donanım önemli değil, cihaz eskiyince destek biter. S5 çıkınca S3 iyice eskimiş olacak.

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
listedeki cihazlar 4.4 almazssa ama 4.4 touchwiz sisteme yerleştirilebilirse alıcakmış yerleştirilemesse 4.3
olabılır :Dhatırlatma amaçlı olsun sammobile sitesindeki paylaşılan resim:
bunlarin hicbirisi kesin degil.

muratvemine

muratvemine

Üye
S4 mini kesin gibi gozukuyor.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Tartışma ortamı yaratmayalım. Konu başlığını düzenledim. Konu ile alakalı devam edelim.

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Yazdığım mesajın neresi tartışma çıkaraktı merak ediyorum..

Tekrar söylüyorum bu cihazların çoğuna güncelleme gelmez.!

Son düzenleme:
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR ve Dede
Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
s3mini 4.2.2 alir en fazla s4 minide 4.4.2 ve bu son guncellemeden sonra iki cihazda kaderine terkedilir diye dusunuyorum.s3 kitlesi cok buyuk ve samsung 5.0 a kadar guncelleme verir.sonra degisirsiniz zaten telefonu.

Invoke

Invoke

Üye
s3mini 4.2.2 alir en fazla s4 minide 4.4.2 ve bu son guncellemeden sonra iki cihazda kaderine terkedilir diye dusunuyorum.s3 kitlesi cok buyuk ve samsung 5.0 a kadar guncelleme verir.sonra degisirsiniz zaten telefonu.

Kullanıcının fazla olması güncellemenin olacağı manasına gelmiyor, ne yazık ki.
Mert... Hacı S3 zorla 4.3 aldı. Ben hiç ihtimal vermiyorum.

Doğru diyorsun, abi. Bir sürü sorun oldu 4.3 verilirken. Bence S3 mini bitti zaten. S4 mini ile S3'e son bir 4.4 gelir, bence. Ama geç olur. Önce S5 tanıtılır. Sonra S4'e 4.4 gelir. Sonra S3'e(?)... :D

• Beğen
Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
guncelleme vermelerinde satis rakamlarida buyuk pay sahibi.Neden S2ye guncelleme verilmiyor ? S4,Note 3 gibi cihazlara yonelmelerini amaclamak icin.S2 suan hiz ve stabilite optimizasyonu yapilmis bir Kitkati kaldirabilirde .

Invoke

Invoke

Üye
guncelleme vermelerinde satis rakamlarida buyuk pay sahibi.Neden S2ye guncelleme verilmiyor ? S4,Note 3 gibi cihazlara yonelmelerini amaclamak icin.S2 suan hiz ve stabilite optimizasyonu yapilmis bir Kitkati kaldirabilirde .

Evet, ben de ondan bahsediyorum. S5'in satılması için S3 bitecek, S4 geri bırakılacak. Sonra S6 ile S4 bitecek S5 geri bırakılacak. Bu sistem böyle. Yani S3'ün kullanıcısı var diye güncelleme vermezler. S2 de iyi satmıştı. Hani şimdi adını duyamıyoruz. Çünkü geri kaldı. Halbuki ben kuzenimin S2'sine CM10.1 kurdum, gayet iyi cihaz.

• Beğen
Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
hocam s2 cikali 3 yil oldu. bende s3miniyede cm11 yuklucemde biraz arastirma yapiyorum.
Biraz sonra da Samsung Galaxy S3 un guncellemesi gelmis yakinimin telefonu ona guncelleme atcam 4.3

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
S3 için 4.4 son olur, o da bayağı geç gelir. (bu bir tahmin tabi ama yüksek ihtimal böyle olacak.)

Umarım dediğin gibi olmaz.. Çünkü S3 kullanıcıısı çok fazla.. Eğer erken keserse güncellemeyi büyük kullanıcı kaybı yaşayacaktır samsung başta ben olmak üzere..

• Beğen
Tepkiler: xmustx
AHKE

AHKE

Üye
kendi fikrimce;s3.s3mini, s4 mini,active,zoom kitkat guncellemesinden başka almaz
s4,note3 5.0 garanti alır
note2 5.0ı belki alır ama kitkatı kesin alır

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
bencede

PriZm

PriZm

Üye
S3 ve altındaki modellerin Kitkat alacağını düşünmüyorum.

yusufgungor

Üye
Millet samsung KITKAT alacak galaxy modellerini acikladi fakat (s3) bu modellerin arasinda yok s3 belki kitkat alamayacakmis internetteki haberlerde bu yönde

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
S3 kitkati zor alir ne 5i

Üst Alt