Samsung Galaxy mini yardım!..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yinesensiz

yinesensiz

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy mini yardım!..
arkadaşlar galaxy mini nin içerisindeki program cdsi kurdum. gerekli güncellemelerini yaptım fakat içerisindeki sanal marketten indirdiğim programları telefona yükleyemiyorum nedenide bağlı cihaz yok diyor cihazı tekrar bağladım yine aynı hata... bilen kullanan bi arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim:nono:

mehmetciraci

Üye
kardeş telden memnun musun ben de alacağım da tavsiye edermisin

yinesensiz

yinesensiz

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim iki gün oldu alalı kullanışlı bi telefon yıllardır simbyan kullanıyordum adroid biraz daha farklı geldi ama alıştım baştan söyleyeyim çözünürlüğü iyi deil uygulamaları ses kalitesi internet bağlantı hızı çok iyi tek sorunu çözünürlük fiyatıda iyi bu özelliklere göre 499 liraya aldım bu fiyat aralığında tavsiye ederim tani ama fiyatı 100 200 tl ye çıkarım dersen iki telefon daha var nokia c6-01 (simbyan ) htc (android)...

bulent35x

bulent35x

Üye
arkadaşım bende alcam bu modelden ideos x5ten vazgeçtim çözünülülük umrumda değil 2 şey sorcam sana symbıan gibi fota ile versiyon yükseltiliyomu birde skyfire tarayıcı rahat çalışıyormu bu minide 5800 ı sattığıma değermi bu galaxy mini?

bulent35x

bulent35x

Üye
dun aldim okadarda ahim sahim bi tel degil androide lafim yok ama samsung kalite bakimindan nokianin yaninda sifir keske c7 alsaydim

qezma

qezma

Üye
Bende yarın bu telefondan almayı dusunuyorum baya arastırdım yorumlar sadece işlemci hızı 600 biraz dusuk gibi geldi sizce nasıl cozunurluk benımde umurumda degil sonucta andorıd uygulamalarda cozunurluk gereksiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt