Samsung Galaxy Mini De Mobil Ağa Erişilemiyor Hatası Yardım Acil

Sponsorlu Bağlantılar

Feys_MaqDuRu

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Mini De Mobil Ağa Erişilemiyor Hatası Yardım Acil
Arkadaşlar Ben Daha Telefonu Dün Aldim Ama Hiç Bi Yeri Arayamiyorum Mobil Ağa Erislemiyor Diyor Napmam Gerekiyor Cevaplarsanız Sevinirim.

camptr

Üye
Arkadaşlar Ben Daha Telefonu Dün Aldim Ama Hiç Bi Yeri Arayamiyorum Mobil Ağa Erislemiyor Diyor Napmam Gerekiyor Cevaplarsanız Sevinirim.

Çözüm:

1. Varsa Hafıza kartını yedekle ve sonra biçimlendir.
2. Varsa Hafıza kartını ve sim kartını telefondan çıkar ve telefonunu yeniden aç
3. Telefon menüsünden ayarlar, kayıt yeri ne gel ve USB belleği biçimlendir de ( istersen hafıza kartını da buradan biçimlendirebilirsin)
4. Ayarlardan, gizlilik, fabrika ayarlarına dön de
5. Telefonu kapatıp bataryanı çıkarıp 30 - 60 sn bekle ve tekrar yerkeştir ancak sim kartını ve hafıza kartını takma
6. Telefonu download modda aç ( Power + Ana Buton + Ses kısma tusu na 3-4 sn basarak)
7. Orjinal ROM'unu (Costum Rom yüklemek istersen sanırım bu aşamada costum romunu da yükleyebilirsin ben garanti olsun diye orjinal romdan denedim) odin ile yükle
8. Telefon açılıp dil ayarlarını sorunca seçmeden önce kapat ve SIM ve Belleğini tak
9. Telefonunu aç dilini seç senkronizayson kısmını atla de
10. Bir numara çevir :))

magicstick

Üye
galaxy s var aynı sorun.ama sorun hatta deyil bence.avea faturalı hattım var o da olmuyo çünkü.bir soru soracağım bu en son yorumdaki çözüm işe yarıyor mu bi de kaç saat sürüyo

sonyildiz

sonyildiz

Üye
SORUN AVEA DA ARKADAŞLAR bende yaşadım hiç haberiniz olmadan cebinizde telefonunuz sanki otobanda tunele girmişcesine sim kart sebeke gidiyor ve geri gelmiyor ve hala cebinizde insanların sizi arayabileceğini telefonunuzun calıştıgını zannediyorsunuz 2 günde bazen 3 günde bir oluyordu
Ben cok uğraştım. tüketici dernegine samsung servise gönderdim 3 kez samsung servise götürdüm ve telefonun galaxsi mini telefonumun yazılım güncellendi düzelmedi anakart deiştirdiler yine düzelmedi 3 kez servis den sonra tüketici dernegine gittim. Bilirkişi olarak sıradan sokaktaki 1 kaymakamlığın belirlediği telefoncuya yolladılar o telefoncu 5 güne yakın telefonumu kullandı ve arıza yok bende yapmıyor dedi. kendisi türkcell sim kartı takmış benimk avea dedim telefoncu arıza yapmıyor ne yapım dedi arıza yaptı yazarsa direk foturamı samsung dan nakit alıcaktım ben zaten yalan yere haksız almak istemiyorum ve tüketici derneginden bilirkişi arıza yok sim karttan sim kartı deiştir avea bazen yapıyor deince ordamda bi şey cıkmadı.

Ben kendim yazılım güncelledim samsung kies ten (S5570XXKPK - Android 2.3.4) bu versiyona yükselttim telefon düzeldi
şimdi DUYURU: Samsung Galaxy Mini için Android 2.3.5 Gingerbread versiyonlu Firmware internete sızmıştır. bunu yükledim 6 aydır şebeke hiç gitmedi sorun yok 6 AYDIR BU GÜNCELLEMELERİ YAPTIĞIMDAN BERİ 6 AYDIR HİÇ OLMADI

BUYRUN KENDİ VİDEOLU NLATIMIM
[video=youtube_share;TVFOcqJZ7o8]http://youtu.be/TVFOcqJZ7o8[/video]