Samsung Galaxy J2 2018 Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy J2 2018 Root Atma ve TWRP Yükleme
Samsung'un uygun fiyatlı telefonlarından biri olan Galaxy J2 2018 modeli şuanda ülkemizde 1000 TL altında fiyat ile satılan cihazlardan bir tanesi olarak dikkat çekiyor. Bu konuda Galaxy J2 2018 root atma ve Galaxy J2 2018 twrp yükleme işlemlerinin nasıl yapılacağını kısaca anlatacağım. Bu işlemlere başlamadan önce telefonunuzdaki dosyaların yedeğini almayı unutmayın. İşlemlerden dolayı telefonda meydana gelebilecek herhangi bir hatadan ben veya maxicep.com sorumlu değildir. tıklayarak odin programını bilgisayarınıza indirin ve yükleyin.

Samsung Galaxy J2 2018 TWRP Yükleme

Öncelikle tıklayarak Galaxy J2 2018 twrp dosyasını indirin ve bilgisayarda herhangi bir klasöre atın. Telefonunuzun ayarlar menüsünden telefon hakkında kısmına girin ve derleme numarasına 6-7 defa üst üste basın. Sonra geliştirici seçenekleri menüsüne girerek oem kilit açma ve usb hata ayıklama özelliklerini aktif hale getirin.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Telefonu kapatın. Ses kısma + güç tuşlarına basılı tutun ve download moduna geçin. Uyarı gelirse ses açma tuşuna basın. Telefonu kablo ile bilgisayara bağlayın ve odin programını çalıştırın. Sonrasında AP butonuna basarak indirmiş olduğunuz twrp dosyasını seçerek start butonu ile yükleme işlemini başlatın. Yükleme bittikten sonra telefonu bilgisayardan ayırın. Galaxy J2 2018 twrp yükleme işlemi başarıyla bitmiştir.

Samsung Galaxy J2 2018 Root Atma

Yukarıdaki işlemin ardından tıklayarak Galaxy J2 2018 root dosyasını indirin ve telefonun içine atın. Telefonu tamamen kapatın. Ses açma + güç tuşlarına basılı tutarak telefonu recovery modunda açın. Sonrasında yükle ( Install ) kısmına girerek indirmiş olduğunuz Magisk 19.1 dosyasını seçin. Yükleme işleminden sonra telefonu yeniden başlatın. Galaxy J2 2018 root atma işlemi başarıyla bitmiştir.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt