Samsung Galaxy II Nokia N8

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
artix ne be galaxy s2 ondan da iyi bence

artix ne be galaxy s2 ondan da iyi bence

Arkadaşım artixin özellikerl iinanılmz derecede. Bu arada be li meli neden konuşuyorsun ayıptır sorması yaşın kaç ? Samsung Galaxy II Gelsin tanıyalım kendisini ondan sonra karşılaştırırız bence Artix Çok fena . yaşını söylemeyi unutma. Önceden facebook hesabın vardı baktım daha çcuk

Aga gir youtube'a Atrix ile Galaxy S bak Galaxy S diyorum birincisi yani onunla karşılaştırmalarına bir bak.Kamera,ekran kalitesi ve internet hızında Galaxy önde.İşlemci,ram gpu vs. onlarda da Atrix.Ama ben isterdim ki Galaxy S'in neredeyse 3 katı fiyatındaki bir cihaz Galaxy S'i her alanda geçebilsin.Şimdi Galaxy S2 donanım olarak Galaxy S'in 2 katı.Bence Atrix'inde bileğini bükebilir.

AYNA

Üye

buyrun farka bakın arkadaşlar..

61semih

Üye

arkadaş haklı beyler 60 yasında bırısıne verın galaxy ı bırde 3310 hangısını alırsın desen 3310 u alır bukadar basıt ornek bıraz uc oldu ama neyse
nakıa n8 fanlarına gelınce ee okadar para verıpte telefnuna laf edınce zorlarına gıdıyor.zaten n8den baska ust segmentte baska modelı yok n9 gelıyor sanırım bırde

Adam haklı beyler dağılın ama benim hoşuma giden parmak izi ile kilit falan açma güvenlik en üst düzyde

Naptınız tabikide samsung galaxy s2...1 ghz çift çekirdekli işlemci...Ram/rom 1 gb...Android 2.3 kullanılmış,8 mp arka 2 mp ön,4.3 ekran boyutu gibi özellikler tekde galaxy s2 dedirtecek durumda fakat n8 symbian ile üretilirken uyumlu çıksaymış daha iyi olurdu...

hoss

Üye
telefondan cakmayanlar ordusu n8 demiş

Tepkiler: 61semih

61semih

Üye
Adam haklı beyler dağılın ama benim hoşuma giden parmak izi ile kilit falan açma güvenlik en üst düzyde

aynen bırde konusma ıcın 2 mıkrefonun bulunması baska telefonda gormedıgım bır ozellık bırı normal 2.sı ıse dısardakı gurultunun karsı tarafa gıtmemesı ıcın super bır yenılık olmus
galaxy s2 ıle n8 karsılastırılamaz hatta galaxy ıle bıle karsılastırılamaz karsılastırılırsa atrix 4g ve htc evo 3d ıle karsılastırılabılır bırde lgolumpus 3g ıle hangısının ıyı oldugu tartısılır ıhtıyaca gore tabıkı zaten aralarında pek fark yok

aslında ikiside güzel ama aralarında kalsam galaxy alırım.sonuç olarak android.aslında n8in usb on the go özelligi cezbedici geliyor ama bence ugraşılsa android de de yapılabilir.

AYNA

Üye
aslında ikiside güzel ama aralarında kalsam galaxy alırım.sonuç olarak android.aslında n8in usb on the go özelligi cezbedici geliyor ama bence ugraşılsa android de de yapılabilir.

zaten yapıldı kardeş androidde..s2 de bu özellik mevcut buyur video..

61semih

Üye
galaxy s2 super gercekten haklısın ama motorolanın ısletım sıstemıde androıt
zaten yapıldı kardeş androidde..s2 de bu özellik mevcut buyur video..

bu vıdeoda n8fancanlara kapak nıyetınde ellerınde bır 12mp lık kameraları kaldı

N8 samsungun hiç bir üst segment cep telefonuyla karsilastirilamaz. Samsung bu alanda açik ara birinciligini ilan etti zaten tüm dünya çapinda. konuyu uzatmaya gerek yok.

hoss

Üye
bu iki cihazi karsilastiran carpilir valla

galaxy s 2 yi tercih ederim ama çok para

yani şuan gülmekten kıurılıyorum . 1. bu iki telkefon kıyaslanma bile kıyaslanamaz. 2. galaxy s2 n8 gibi 100 taneyi cebinden çıkarır. n8 onun yanında orta segment kalıyor inan bana media olarak olsun ız olarak olsun 1080 p videoyu galaxy s2 çeker çift çekirdikli işlemci galaxy s2 de var süper amoled plus galaxy s2 de var daha ne diyim

Tepkiler: hoss
ben her türlü testi gözlerimle gördüm.4 kez değiştirilmiş ve farklı serilerden olduğu tarafımızdan kontrol edilmiş halde n8 vardı bi tarafta,diğer tarafta 2 seri galaxy s 2 vardı ellerimizde.sonuç çok bariz.her türlü galaxy s 2 geldi galip olarak.bunlar farklı segment telefonlar,biz mühendisler olarak inceledik sonuna kadar kullandık zorladık yıprattık düşürdük yaklaşık 25 cmden,size şunu söylüyorum; galaxy s2 alan telefon derdine uzun yıllar çözüm getirir

Haklisin n8 alanda 2 yil sonra satar yerine 35 megapixellik yeni bir nokia almakla kalir galaxy s 2 sen mükemmelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...