KaTLeDeN67
Üye
artix ne be galaxy s2 ondan da iyi bence
Aga gir youtube'a Atrix ile Galaxy S bak Galaxy S diyorum birincisi yani onunla karşılaştırmalarına bir bak.Kamera,ekran kalitesi ve internet hızında Galaxy önde.İşlemci,ram gpu vs. onlarda da Atrix.Ama ben isterdim ki Galaxy S'in neredeyse 3 katı fiyatındaki bir cihaz Galaxy S'i her alanda geçebilsin.Şimdi Galaxy S2 donanım olarak Galaxy S'in 2 katı.Bence Atrix'inde bileğini bükebilir.Arkadaşım artixin özellikerl iinanılmz derecede. Bu arada be li meli neden konuşuyorsun ayıptır sorması yaşın kaç ? Samsung Galaxy II Gelsin tanıyalım kendisini ondan sonra karşılaştırırız bence Artix Çok fena . yaşını söylemeyi unutma. Önceden facebook hesabın vardı baktım daha çcuk
arkadaşlar nedir bu n8 e olan tepki???
daha öncede söyledim gene söylüyorum ihtiyaçlarıma göre bu iki telefonu seçtim..herşey işlemci ram rom değildir öenmli olan o telefonun benim istediğim kriterlere uyması.ben demiyorum ki n8 s2 den daha iyi ya da s2 n8 den daha iyi!!!
onunda iyi yönü var öbürününde var yani ben arasında seçim yapamadığımı ve sebebinide söyledim..
arkadaş haklı beyler 60 yasında bırısıne verın galaxy ı bırde 3310 hangısını alırsın desen 3310 u alır bukadar basıt ornek bıraz uc oldu ama neyse
nakıa n8 fanlarına gelınce ee okadar para verıpte telefnuna laf edınce zorlarına gıdıyor.zaten n8den baska ust segmentte baska modelı yok n9 gelıyor sanırım bırde
Adam haklı beyler dağılın ama benim hoşuma giden parmak izi ile kilit falan açma güvenlik en üst düzyde
aslında ikiside güzel ama aralarında kalsam galaxy alırım.sonuç olarak android.aslında n8in usb on the go özelligi cezbedici geliyor ama bence ugraşılsa android de de yapılabilir.
galaxy s2 super gercekten haklısın ama motorolanın ısletım sıstemıde androıtaslında ikiside güzel ama aralarında kalsam galaxy alırım.sonuç olarak android.aslında n8in usb on the go özelligi cezbedici geliyor ama bence ugraşılsa android de de yapılabilir.
bu vıdeoda n8fancanlara kapak nıyetınde ellerınde bır 12mp lık kameraları kaldızaten yapıldı kardeş androidde..s2 de bu özellik mevcut buyur video..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?