Samsung galaxy giom var ama arkadaşımın 5800 ı var ve o kendi telefonunun daha iyi olduğunu söylüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gausjean

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy giom var ama arkadaşımın 5800 ı var ve o kendi telefonunun daha iyi olduğunu söylüyor
Sizce hangisi daha iyi bi telefon arkadaşa bu konuyu gösterecem

galaxy gio daha iyi arkadaşım. 5800 yazılımdan, işlemci/ram'den ekran teknolojisinden kaybediyor. ayrıca gio'da grafik işlemcisi olduğundan çok daha fazla oyun oynayabiliyorsun.

61semih

Üye
hay allahım ya soylemek ıstemezdım ama karşılaştırılması yanlış zaten 5800 3 4 senelık telefon gıo bu sene cıktı aradakı farkta okadar.arkadasına sor bakalm hangı ozellıgı daha üstünmüş ha daha ıyı ses cıkarıyordur bunun dısında gıo nun hıcbır ozellıgıne donanımına yaklaşamazbile

Mobilator

Emekli Yönetici
he de geç

Tepkiler: fatih_347 ve Ocean258

mstf_l

Üye
bu 5800 sahipleri de kasınıyor(bende var 8bi tane bunlardan) ya tabii ki gio ne bakımından ustunmus onun 5800ı merak ettim

Menü geçişlerini karşılaştırın, en basitinden bu yönden iyi dersin

Masha

Üye
Ben ikisini de kullanmıyorum ama şu da var.
Nokia eski performansında değil bu kesin. 5800 eski olabilir.
Samsung Gio'da web üzerine çok kötü aslında..
web tarayıcısı flash desteği içermiyor mesela ayrıca DivX ve XviD video formatı desteklemiyor.
Bide 1350 mAh pil ömrü var bu demek oluyor ki pil ömrü çok az. Bunlar benim bildiklerim.

MrRomeoe

Üye
Benimde öle bir arkadaşım var 5800 sahibi 1500 tl lik leptopumdan iyi olduğunu söylenip duruyor

Tepkiler: gausjean

gausjean

Üye
    Konu Sahibi
benimki daha sağlam, daha çok ses çıkarıyo, öndede kamerası var, kamerası carl zies mi öle bi lens varmış ççok iyi fotoğraf çekermiş, bide arkasında flaş varmış bide ovi mağaza diye bişey varmış hem video hem müzüik hem oyun hem program hemde uygulama indirilebiliyomus, bide nokia ovi maps varmış ve sesli navigasyon bana bunları saydı ve ovi mağaza android marketten daha iyi flan dedi.Bende senin telefon çok kalın çok kaba flan dedim oda sağlam olduğu için öle dedi

Lenneth

Üye

En basiti Android markette ovinin 5 kati kadar uygulama var.

61semih

Üye
benim git da flash desteği var google den araştırmanın tavsiye ederim mahiyete de var

loaloa

Üye
arkadaşına bir psikolog tavsiye edebilirsin... 500 küsür lira kazığın etkisinden kurtulamamış olabilir ayrıca ovi nin android marketten daha iyi olduğunu söyleyen birinden ne beklenebilir ki?

61semih

Üye
arkadaşına bir psikolog tavsiye edebilirsin... 500 küsür lira kazığın etkisinden kurtulamamış olabilir ayrıca ovi nin android marketten daha iyi olduğunu söyleyen birinden ne beklenebilir ki?
o arkadasın android marketten haberı yoktur emınım.bunun dısında gps sankı tek 5800 da var artık her teleefonda var gıo da dahıl.gıo nun kamerası 5800 dan daha ıyı bu arada lensın markasına aldanmasın.her ıkı telefonunda bırebır kameralarını (foto)test ettım

beytoxxx

Üye
tabiki samsung gio ses haricinde her açıdan 5800 katlar

Del Rey

Üye
Ben dahi Ovi Mağazanın Android Market ten iyi olduğunu söylemem.

Ama genel olarak Symbian^3 daha üstün.

Gio C6-01 veya 500 ile karşılaştırılabilir. İkisi de Gio dan iyidir.

Kasma yönünden 5800 Gioyu ezer kanısındayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...