Samsung Galaxy Gio YARDIM !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abdurahman_1806

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Gio YARDIM !!!
Arkadaşlar Bugün hepsi burada.com dan samsung galaxy gio siparişi vermeyi düşünüyorum

Bize Sunulan 2 adet renk çeşidi var

Bunlardan biriside dark sılver

Ben bu resimdeki rengi sevdim

Başka bir arkadaşımda etrafı parlamayan gio vardı

hepsi burada dan dark sılver desem acaba bu telefonun aynı rengi gelirmi benim için önemli olan telefonun etrafındaki krom yani parlayan çerçeceve de diyebilirim

Lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Arkadaşlar Bugün hepsi burada.com dan samsung galaxy gio siparişi vermeyi düşünüyorum

Bize Sunulan 2 adet renk çeşidi var

Bunlardan biriside dark sılver

Ben bu resimdeki rengi sevdim

Başka bir arkadaşımda etrafı parlamayan gio vardı

hepsi burada dan dark sılver desem acaba bu telefonun aynı rengi gelirmi benim için önemli olan telefonun etrafındaki krom yani parlayan çerçeceve de diyebilirim

Lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum

yok gio nun iki renk seçeneği var beyaz(tavsiye etmem) ve normal metalik rengi bazı yerleri parlıyo bazı yerleri parlamıyo o da var

abdurahman_1806

Üye
    Konu Sahibi
Telefon elime şu renktemi ulaşır acaba yoksa şu renktemi inşaallah 2. link teki gibidir dark sılver hangisi sizce

- - - Eklendi - - -

öcelikle yardımın için sağol arkadaşım . Şu çizdiğim bölgeler parlıyomu acaba http://d1206.hizliresim.com/y/c/7ss36.jpg dark sılver de

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
hiç farketmemiştim buna

lgkg300

lgkg300

Üye
kardeşim bana sorarsan netten felan alma. 10 - 15 :tl: fark için. Sakat iş. Iyisi mi git bir telefoncuya al. Fiyatı da muhtemelen 400-430 :tl: arası birşeydir. Gidersin kendi gözünle görürsün incelersin alırsın

abdurahman_1806

Üye
    Konu Sahibi
Acaba Hangi mağazalarda 400 ve 430 lira arası satılıyor teknosa da 489 lira

kuralsiz9

Üye
ıstanbul bilişim de tek çekimle dün sipariş verdim bugün öğlen elimde oldu beyaz olan 416 tl kargo ile beraber herhangi bir sorun Yok.

Edit:Bilgisayara bağladım usb driver indirdim netten düzeldi telefon sorunsuz ve sıfır herkes alabilir istanbul bilişimden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt