Samsung Galaxy Gio sorun!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umutku84

umutku84

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Gio sorun!
Galaxy Gio kullanıyorum ve GPS le konum bulamıyor! iGOda da denedim kendi navigasyonunuda da ama ikisinde de bulmuyor! :vur
Ne yapmalıyım!?

61semih

61semih

Üye
igo bendede pek ıyı calısmadı.sana aura yı unerırım.gps ın bulması ıcın havanın bulutlu olmaması lazım bırde oyle evın camından bulamıyor tamamen acık olması lazım cevresının

umutku84

umutku84

Üye
    Konu Sahibi
arabada falan da bulmaz ozaman :/

61semih

61semih

Üye
arabada bulur fakat sanırım hareket halındeyken degıl ılk once hareket etmeden yerını tespıt etmesı lazım tespit ettikten sona hareket halıne gecersen sıkıntı olmaz.arabada etkılemıyor fazla bınalar etkılıyor,ılerde bu gps lerın hızları artınca daha dogrusu bu hızlı gps ler telefonlara kadar gelınce suankı durumumuza gulerız heralde.durumumuz ılk cıkan renklıekranlı telefonlarla sımdıkı amoled arasındakı fark kadar olur

xinsurer

xinsurer

Üye
Igo bende mükemmel çalışıyor. Elbette ilk çalıştırma önemli, mümkünse evin dışında açık biryerden bağlanmak lazım ilk bağlanmada. İlk bağlanma biraz uzun sürebilir (10dakikayı da geçmemesi lazım) ancak sonraki bağlanmalar çok hızlı olur. Arabadan bağlanmada sorun yaşanmaz genelde.

erkamacar

erkamacar

Üye
İGoMyWay surumunu yukledim. Apartmanda 3.katta oturuyorum. Balkonda biLe buldu. Hatta bide kanepede açtım gene buLdu.d

xinsurer

xinsurer

Üye
evet Igo çok hızlı bağlanıyor uydulara..

mesutho

Üye
Valla bende de çok yavaş buluyor, bugüne kadar 1 kere bağlandım, onda da arabanın ön tarafına bi yere bıraktım, bi 15 dakka sonra falan telefona bi baktım bulmuş ama onun dışında sanki yavaş gibi, ne zaman bağlanacağı belli değil, gpstest ile birsürü uydu buluyor telefon ama igo arıyor da arıyor.

apomsu

Üye
ben şeyi anlamıyorum, balkonda yerinizi bulup napcaksınız :aman2:

bende yok ve mutluyum (h)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
hacılar geçen gün nagivasyon cihazı almaya gittim ve bana şey dediler tel deki gps pencere kenarında yada arabada çalışır dediler

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
61semih

61semih

Üye
hacılar geçen gün nagivasyon cihazı almaya gittim ve bana şey dediler tel deki gps pencere kenarında yada arabada çalışır dediler

bu telefondakı gps ın hızına bağlı sen cia dekı gps lerı kullanda bak yerın dıbındede bulmuyormu seni :) telefondan telefona değişir tabiki

xinsurer

xinsurer

Üye
E zaten arabada çalışması önemli, öyle değil mi? yolunu balkonda mı bulacaksın, arabada çalışsın yeter, ki çok güzel çalışıyo :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt