Samsung galaxy gio mu yoksa lg optimus one p5o3 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Seunet

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy gio mu yoksa lg optimus one p5o3 mü ?
Arkadaşlar aslında samsung galaxy gio da karar kılmıştım ama forumlarda yok şurada hata var yok burasında hata var deniliyo ne yapmalıyım

mcalisir

Üye
bende cok aradım bulmakta sıkıntı cektim acıkcası

Seunet

Üye
    Konu Sahibi
Neyi

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
​Gio :good:

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

Seunet

Üye
    Konu Sahibi
Gio dada çok hata var deniliyo

lasta

lasta

Üye
Ben de telefon almayı düşünüyorum fiyat olarak gio bana göre acaba gio kullanıcıları biraz yardımcı olabilirlermi? iyi forumlar. :)

61semih

61semih

Üye
gio da kronık bır sorun yok arkadaşlar ben dahıl kullananlar memnun
2.2 de wifi hatası verıyordu ama guncelleme ıle bırlıkte 2.3 te bu sorun ortadan kalktı başkada bır sorunu yok zaten
butcenız 450tl cıvarı ıse telefonu tavsıye ederım

umutku84

umutku84

Üye
gio da kronık bır sorun yok arkadaşlar ben dahıl kullananlar memnun2.2 de wifi hatası verıyordu ama guncelleme ıle bırlıkte 2.3 te bu sorun ortadan kalktı başkada bır sorunu yok zatenbutcenız 450tl cıvarı ıse telefonu tavsıye ederım
2.3de çok ram kullanıyor ama ben 2.2den menundum açıkçası sorun falan olmamıştı bende tekrar 2.2ye dönmem mümkün mü yoksa 2.3.4u mü bekliyim

61semih

61semih

Üye
2.3de çok ram kullanıyor ama ben 2.2den menundum açıkçası sorun falan olmamıştı bende tekrar 2.2ye dönmem mümkün mü yoksa 2.3.4u mü bekliyim
ram konusunda ben şahsen bır sıkıntı cekmıyor kı go louncher kullandıgım halde!
dıger telefonlara oranla gıo nun ramı hayli dusuk ama ben dusuk oldugunu hıssetmıyorum
eger sen 2.3 ten memnun degılsen 2.2 orjınal rom bularak donebılırsın
2.3.4 gelırse kı gelebılme ıhtımalı yuksek yenıden 2.3 ve ardından 2.3.4 e yukseltebılırsın

çetinşahin

çetinşahin

Üye
Arkadaşım,ben 1 aydır kullanıyorum hiç sorunu yok.bu fiyata android,gps,wifi,320x480 gibi bir çok özellikleri var.gerçi özelliklerini zaten biliyorsundurda kullanıyorum tüm uygulamalar sorunsuz çalışıyor.Tavsiye ediyorum.tavsiye ettiğim 2 arkadaşım daha aldi bile kullanıyorlar.LG Optimus hakkında da yorum yapamam ama bilmiyorum nasıl bişey.

umutku84

umutku84

Üye
one la özellikleri aynı gibi bi 512 ram var galiba gio 450 one 500 tl galiba

y n s c n

y n s c n

Üye
Teknoloji birazda şans işidir aslında yanii mesela sana şöyle söyliyim yaşadığım bi olay, arkadasımın biri sgs2 aldı ve kamerasında pembeleşme olayı var, serviste kabul etmiyor elinde kaldı öyle yapılıcak bişey yok..

Ocean258

Ocean258

Üye
Optimus one.. tasarım,şarj süresi, kalite ve ekran kalitesi bakımından daha ıyı bence.. Gio cok arıza veren bı telefon..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt