Samsung Galaxy Gio mu Nokia C5-03 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Gio mu Nokia C5-03 mü?
Arkadaşlar hangi telefon daha güzel kamera farkı çokmu galaxy gionun kamerası vasat diyorlar flash yokmuş ikisinde de benim beklentim c5-03 e benzer bir kamera eğer çok kötüyse denildigi gibi almıycam ama diger şeyler çok iyi ama bana başka bir telefon önermeyin cidden başka bir telefon olmaz galaxy gio mu yoksa c5-03 mü kamera farkı çokmu? flashı varmı yokmu çünkü gionun kamerasına vasat diyorlar nasıl çekiyor sizce olanlar bir şeyler önerebilirmi?

anılbaran

anılbaran

Üye
c5-03 te ıyıdır ama fandorıodcı dostlarımız buraya ugrarsa ne olusa olsun ıllede gıo al derler :D

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
sonuçta galaxy giomu daha iyi arkadaşım galaxy gionun kamerasına vasat diyorlar flashı yokmuş onunda çözünürlügü daha düşük c5-03 den c5-03 daha iyi gibi geliyor bana

Lenneth

Üye
Gio derim.

C5-03 resistif, eski tip dokunmatik. Bastırmatik mi dersiniz, vurmatik mi.. Ayrıca kamerasında AF yok. Büyük kayıp 50 cm'den yakını net çekemiyor.

Gio kapasitif, iPhone türü dokunmatik.. Kamerasında AF var daha iyidir bence.

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar basmatik dokunmatik benim için önemli degil KAMERASINDA ÇOK FARK VARMI oyunların boyutu yüksekmi çoklu dokunma varmı bunlar önemli ortalama hangi oyunları oynatır?

----------Eklendi @ 23:43:13 ---------- Yazıldı @ 23:34:45 ----------

yardım yokmu beyler:ağlarım:

Lenneth

Üye
arkadaşlar basmatik dokunmatik benim için önemli degil KAMERASINDA ÇOK FARK VARMI oyunların boyutu yüksekmi çoklu dokunma varmı bunlar önemli ortalama hangi oyunları oynatır?

----------Eklendi @ 23:43:13 ---------- Yazıldı @ 23:34:45 ----------

yardım yokmu beyler:ağlarım:

Dokunmatik sizin için önemli değil ama çoklu dokunmatik olacak ? hmm

Gio'da çoklu dokunma var, ama resistif dokunmatikler, c5-03 gibi telefonlar, çoklu dokunma desteklemezler.

Gio'da zayıfta olsa bir grafik işlemci var (Adreno 200), C5-03'te yok. Gio'da oynayabileceğiniz oyunlar daha iyi olur haliyle.

Kamera olarak 2 telefonda zayıf.

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Ben hiç 5 megapixelin üstünde telefon kullanmadıgım için bana c5-03ün kamerası gibi bir kamera gerekiyor.Birde oyun yüklemek zormu ve oyunların boyutu yüksekmi genelde baktıklarımın hepsi 28 mbın üstünde ama siz illede samsung gio diyorsunuz.Hangisi daha hızlı ikiside youtubeye girebiliyormu facebookdan indirmeden video izlenebiliyormu wlanda sorun yaratırmı?Her oyunu sorunsuz oynatırmı?

estorak

estorak

Üye
arkadaşım sakın c5-03 alayım deme bak sana tavsiye yapabilecek en doğru kişi benim belki de en fazla 2 ay kullanır sonra sıkılırsn uygulamalar felan sınırlı zaten şu devirde symbian kullanmak mantıksız eğer alırsan pişman olacaksın kamerasının 5 mp olduğuna bakma aydınlık ortamda gio ile aynı seviyede çekim yapıyor alırsan memnun kalmayacaksın

----------Eklendi @ 01:05:05 ---------- Yazıldı @ 01:04:01 ----------

ram yetersiz olduğu için yüksek mb lı oyunları da desteklemiyor gio da daha kaliteli oyunlar oynarsın

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Gio Tabii Ki :oke:

ahmetc503

kamera da pek bi fark olcağını sanmıyorum ayrıca ben bu gio yu ilk gördüğümde anaa ne kadar ucuzmuş keşke bunu alsaydım demiştim ayrıca 800 mhz işlemcisi var ve android, flash desteği varmı bilmiyorum eğer vasa hiç düşünme bile bence gio al

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Kesinlikle gio

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt