samsung galaxy gio made in china ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy gio made in china ???
gecenlerde bu cihazı aldim telefonun arka beyaz etiketinde made in china yaziyo 470 tl ye almistim kutusu ve faturasi var acaba sıkıntı olurmu

nerdesingol

Üye
dünyanın en akkılı insanları her yere elini atarlar

fatih_347

Kapalı Hesap
cin malı samsung galaxy gio:d:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
çin malımı yanı telefon imei her ş
ey uyusuyo ama.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Çin malı yazsa ne farkeder.Sonuçta malzeme yine samsung kalitesinde.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
bize gelince öle olmuyo ama simdi esitlendi heralde ideos x5 vs galaxy gio made by chına:pro:

Huawei çinli bi firma kardesim.Hani hava atıyodunuz ya sadece üretimden kazanmak için diye yok öyle bisey.
Samsung çine fabrikasını kurar basar çatır çatır kendi kaliteli malzemesiyle.Üretimden isciden kar saglar.
Ama huawei zaten çinli.

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
umutku84

umutku84

Üye
Arkadaşlar telefonda ırkçılık yapmayın. şu ideos x5 ve gio kullananların arasındaki çekişmeyi anlamıyorum. İdeos diğer çinli telefonlardan olmadığını kanıtladı bence. ideosun ayrı kullanım alanı var gionun ayrı. geniş ekran sevmeyen biri sadece rami fazla diye 100 lira fazla verip x5 almaz. ve sık telefon değişitirenlerde x5i tercih etmez 2.el pazarında pek fazla değeri olmadığı gerçek. Ama geniş ekran seviyorum flash player olsun online flash oyun oynuycam diyenler zaten gio almaz. Sonuçta ikisi kardeş sayılır android kardeşliği :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Arkadaşlar telefonda ırkçılık yapmayın. şu ideos x5 ve gio kullananların arasındaki çekişmeyi anlamıyorum. İdeos diğer çinli telefonlardan olmadığını kanıtladı bence. ideosun ayrı kullanım alanı var gionun ayrı. geniş ekran sevmeyen biri sadece rami fazla diye 100 lira fazla verip x5 almaz. ve sık telefon değişirlerde x5i tercih etmez 2.el pazarında pek fazla değeri olmadığı gerçek. Ama geniş ekran seviyorum flash player olsun online flash oyun oynuycam diyenler zaten gio almaz. Sonuçta ikisi kardeş sayılır android kardeşliği :)

Aman ne lafar.Ben gio kullanıcısı degilim bu arada.
Huawei tabiki kanıtladı diger çinlilerden olmadıgını hangi çinlide adreno 205 512 ram ve 800 mhz islemci var?
Gio'daki made in china ile ideos'taki made in china aynı seyler degil.

fatih_347

Kapalı Hesap
Huawei tabiki kanıtladı diger çinlilerden olmadıgını hangi çinlide adreno 205 512 ram ve 800 mhz islemci var?
BENİMDE ANLATMAK İSTEDİGİM BU AMA HER SEFERİNDE BUCİN OLAYINI YÜZÜMÜZE VURMAYA GEREK YOK:oke:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Çin kompleksi olan sizsiniz.Konuya atlayıp durumlar esitlendi gibi çocukça laflar yazan sizsiniz.
Neyse konu dagılmasın !
Konuyu açan arkadas için rahat olsun bi sıkntı olmaz o yazıdan kalite yine aynıdır :oke:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Malzeme çinlilerin üretimi değil zaten. Samsung güvencesi gene için rahat olsun yani.

Elektr0

Elektr0

Üye
bişi olmaz ...

61semih

61semih

Üye
katılıyorum
ek olarak x5 ın ozellıklerı daha ıyı zaten ortada ama benım gıbı sık telefon degıstıren bırısı ıcın ıkıncı el pıyasası cok onemlı
ben htc mı elden cıkarırken telefoncular htc almıyoruz dedı huewei den daha cok kendını kanıtlamıs ve daha kalıtelı oldugu halde hueweinın ıkıncıel pıyasasını sız dusunun nasıldır
ama ben satmam kullanırım dıyen ve aradakı 100tl lık farkta onemlı olmayanlar ıcın x5 ideal

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
sagolun arkadaşlar bu arada gio cok güzel telefonmuş oyun kamera ve internet performası çok gûzel.

Ocean258

Ocean258

Üye
bi sorun cıkacagını sanmıyorum hocam.. Orda uretılmıstır.. olabılır yanı..

fatih_347

Kapalı Hesap
yorum yoq:alkis

clrfatih61

Üye
Arkadaşlar Samsungun Çinde,Hindistanda,Korede ve Brezilyada Üretim fabrikaları var. Bu yüzden sıkıntı olmaz eğer samsung elektronik,Telpa,Başarı,Genpa,C5 bilgilerini görüyorsanız

• Beğen
Tepkiler: Ocean258
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt