bize gelince öle olmuyo ama simdi esitlendi heralde ideos x5 vs galaxy gio made by chınaÇin malı yazsa ne farkeder.Sonuçta malzeme yine samsung kalitesinde.

bize gelince öle olmuyo ama simdi esitlendi heralde ideos x5 vs galaxy gio made by chına![]()

Arkadaşlar telefonda ırkçılık yapmayın. şu ideos x5 ve gio kullananların arasındaki çekişmeyi anlamıyorum. İdeos diğer çinli telefonlardan olmadığını kanıtladı bence. ideosun ayrı kullanım alanı var gionun ayrı. geniş ekran sevmeyen biri sadece rami fazla diye 100 lira fazla verip x5 almaz. ve sık telefon değişirlerde x5i tercih etmez 2.el pazarında pek fazla değeri olmadığı gerçek. Ama geniş ekran seviyorum flash player olsun online flash oyun oynuycam diyenler zaten gio almaz. Sonuçta ikisi kardeş sayılır android kardeşliği![]()
BENİMDE ANLATMAK İSTEDİGİM BU AMA HER SEFERİNDE BUCİN OLAYINI YÜZÜMÜZE VURMAYA GEREK YOKAman ne lafar.Ben gio kullanıcısı degilim bu arada.
Huawei tabiki kanıtladı diger çinlilerden olmadıgını hangi çinlide adreno 205 512 ram ve 800 mhz islemci var?
Gio'daki made in china ile ideos'taki made in china aynı seyler degil.

katılıyorumAman ne lafar.Ben gio kullanıcısı degilim bu arada.
Huawei tabiki kanıtladı diger çinlilerden olmadıgını hangi çinlide adreno 205 512 ram ve 800 mhz islemci var?
Gio'daki made in china ile ideos'taki made in china aynı seyler degil.