Samsung Galaxy Gio hakkındaki düşünceleriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Seunet

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Gio hakkındaki düşünceleriniz?
Arkadaşlar sizce almalımıyım ? Telefonun eksileri artıları neler ?yada önerdiğiniz başka telefon var mi 5oo tl lik android ?

nerdesingol

Üye
bizim arkadasta var bendede c6 var karşılastırma yapıyoruz malesef benim telefondan her anlamda üstün bende satıp gio almayı düsünüyorum veya üstüne biraz daha para bulabilirsem huawi x5 alıcam

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
karayel90

karayel90

Üye
Bence cpu bakımından iyi bir telefon 500 tl sınırındaki telefonlarda daha 8oo mhz cpu görmedim androide başlangıç cihazı olarakta kullanılabilir

Yazılım 2.2 ama 2.3 e yükseltilebiliyormuş

Touchwiz 3.0 var bu iyi

3 mp kamera olması lazım kamerasıda tatmin edici

Bu özellikte htc bi cihaz alsan en az 600 tl bayılırsın

Yani cihaz ekonomik ve iyi donanımsal özellikleriyle cazip bi cihaz

Lenneth

Üye
Tavsiye ederim, güzel cihazdır.

HERAXIS

Üye
bende kullanıyorum bu fiyata bu cihaz mukemmel bence

61semih

61semih

Üye
cıhaz hızlı uygulama bol kıes ıle 2.3 yuklenıyor ınternet performansı cok ıyı kasma takılma olmuyor daha dogrusu hıcbıryerde kasma takılma olmuyor.tavsiyem al memnun kalırsın kamerası cok iyi gercekten 3,2 lık en ıyı kameralardan bence
5800 a gore kamerası daha iyi bizzat test ettım.bır eksısı yok cıhazın ozellıklerıne bakmıssındır zaten
flaş desteklemıyor bunun yanında vıde ızlemek ıstersen skyfire ile sıtelerın %90nında ızlıyeblıyorsun
zaten youtube feysbuk u saymıyorum onları normal tarayıcıdada ızlıyebılıyorsun
bır eksısı de her hd oyunu kaldırmıyor,bazılarını kaldırıyor ekran cozunurlugu

y n s c n

y n s c n

Üye
Kullanan arkadaslar, internet,kapanma,usb sorunları yaşamıyorlarmı ? Bu tip sorunlar gio'da yaşanan sorunlar..

umutku84

umutku84

Üye
saydığın sorunların hiçbiri olmuyo arkadaşım al pişman olmazsın

Seunet

Üye
    Konu Sahibi
Umut sorun olursa senden bilirim :)

KSindeL

Üye
Kardeşim sana tavisyem huawei x5 ama galaxy gio mukemmel bise :)

y n s c n

y n s c n

Üye
GİO hakkında 3 tuş, wifi, usb sorunu var diye bikac kişi yakınıyordu iyice araştırman gerek :oke:

Seunet

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum biri sorun var diyo diğeri yok nokia alcam ondada sorun çıkıyo ne alim ya :)

61semih

61semih

Üye
Bilmiyorum biri sorun var diyo diğeri yok nokia alcam ondada sorun çıkıyo ne alim ya :)
sorun var dıyenler gıo kullanıcısı olmayanlar hıo kullanıcılarının dedıgını dıkkate almanı tavsıye ederım donanım haberın forumunda 200 u astı gıo konusu ordan bak ıstersen bu sorunların hıcbırısı yok
ınternet 3tus,usb sorunlarını ılk defa duydum hatta,yınede sen bılırsın benden demesı kullanıcı yorumlarına bakmanı tavsıye ederım
tek sorun wifi sorunu oluyordu (banada 1 2 kere oldu)guncelleme ıle 2.3 ile bu sorunda kalmadı zaten telefonun kronık sorunu yok

Seunet

Üye
    Konu Sahibi
Hangi konuda ? Link atar mısın?

61semih

61semih

Üye
Hangi konuda ? Link atar mısın?

u lınkte 200kusur sırf gıo ıle alakalı kullanıcı,kullanıcı adayı var heralde aklındakı soru ısaretı varsa burdan cevabını bulursun
arkadasların dedıgı sorunların sadece 1 tanesı vardı yazılımsal ama oda resmı olarak 2.3 guncellemesıyle hallaldu
kolay gelsın dıle kolay okadar sayfa :)

baranselona

baranselona

Üye
her telefon için sorun var diyenlerde olur sorunsuz diyenlerde teknoloji birazda şans işidir..... ama gio alıpta sorun yaşayan kişi sayısı çok azdır... ha eğer dersen ki 550 lira verebilecek durumdayım o zaman kesinlikle huawei ideos x5 i öneririm...

y n s c n

y n s c n

Üye
Reklam olmasın ama konuyuda bi incele gio hakkındaki sıkıntıları bi öğren, dediğim gibi teknoloji şans işi hiç belli olmaz :oke:
Ama 1600 lira verip SGS2 alıyor ve kamerasının tam ortasında pembeleşme var.. Bunun önüne geçilmez..

Seunet

Üye
    Konu Sahibi
Ok teşekkürler arkadaşlar

Sarangni

Sarangni

Üye
Ben aldım pişman olmadım. Hatta bir yakınıma daha aldım oda çok memnun cihazdan. 2.3.4 ile kullanıyorum. Şu anda resmi sürüm değil ama KİES'E geleceği söyleniyor.

Ama tavsiyem şudur ki öncellikle sizin bir cihazdan beklentileriniz nelerdir onu iyi belirlemeniz.

Telefonu ne için istiyorsunuz?

Telefonda nasıl uygulamalar kullanacaksınız?

Telefondan beklentileriniz nelerdir?

Ne tür oyunlar oynamak istiyorsunuz?

Buna benzer soruları kafanızda belirledikten sonra bir cihaz almanızı tavsiye ederim. Yoksa hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Sonuçta bir hayli para vererek alacaksınız onun için iyi düşünmekte fayda var. Ben hiç düşünmeden GİO al derim ama önemli olan sizin beklentileriniz neler olduğu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt