Samsung Galaxy Gio Batarya Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

fahorgeneral

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Gio Batarya Sorunu
4-5 gün önce mediamarkt tan galaxy gio aldım. İlk şarjı 5-6 saat dayandı. Şarjını doldurduktan sonra hemen şarjı bitti. Ertesi gün tekrar şarja taktım.Şarjı dolduktan 10 saat sonra tekrar şarjı bitti. Sizlerde de böyle mi yoksa sadece bende mi var??? Ne yapmalıyım.:vur:off:

Elektr0

Elektr0

Üye
öncelikle kaç saat sarj ediyorsun..Örğ ben 12 saat sarjda bırakıyorum 2 gün rahat gidiyor.. Facebook Ve twitter uygulamalarıda 6-7 saat açık durdugu halde...:oke:

zebercet27

Üye
ben de galaxy ace ilk aldıgımda şarj sorunuyla karsılastım ama şarjın az gitmesi android oldugu içinmiş.benimki en fazla 2.5 gün gidiyo.tabi telefonla oynamazsam.

fireman87

fireman87

Üye
Senin bataryada bi sorun olabilir fabrika çıkışlıı..

Ocean258

Ocean258

Üye
o telefonda bı sorun vardır.. boyle bı şarj suresı olamaz cunku.. oyle ıse iade et bence onlamı ugrasacaksın..

61semih

61semih

Üye
telefonda yada bataryada problem yok,1 haftadan sonra batarya normale donecektır.oyle 12 saat şarjda bekletmenede gerek yok sarj dolunca ırtıbatı keser batarya ıle telefon azaten.eskıdendı o lion pil geldi bunlara gerek yok.

fahorgeneral

Üye
    Konu Sahibi
telefonda yada bataryada problem yok,1 haftadan sonra batarya normale donecektır.oyle 12 saat şarjda bekletmenede gerek yok sarj dolunca ırtıbatı keser batarya ıle telefon azaten.eskıdendı o lion pil geldi bunlara gerek yok.

yarın bir hafta oluyor. inşallah olur. bu benim için çok problem oldu. eski telefonumun şarjı 4-5 gün yetiyordu. olmazsa ne yapacağımı söyler misiniz???

----------Eklendi @ 15:16:21 ---------- Yazıldı @ 15:11:37 ----------

ben de galaxy ace ilk aldıgımda şarj sorunuyla karsılastım ama şarjın az gitmesi android oldugu içinmiş.benimki en fazla 2.5 gün gidiyo.tabi telefonla oynamazsam.

kardeş ben daha hiç oyun yuklemedim, oyun oynamadığım halde şarjı 10-12 saat gidiyo. ne yapacağımı hiç bilmiyorum.

61semih

61semih

Üye
yarın bir hafta oluyor. inşallah olur. bu benim için çok problem oldu. eski telefonumun şarjı 4-5 gün yetiyordu. olmazsa ne yapacağımı söyler misiniz???

----------Eklendi @ 15:16:21 ---------- Yazıldı @ 15:11:37 ----------

kardeş ben daha hiç oyun yuklemedim, oyun oynamadığım halde şarjı 10-12 saat gidiyo. ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
durum normal gorunmuyor ben ortalama 7 gun dedım ama bır gundaha bekle.telefona vırus bulastı sebebı o olur dıyecegım ama dusuk ıhtımal buda.duzelmezse servıse bır goster bence.

Elektr0

Elektr0

Üye

lityum ion piller üretildikleri tarihten itibaren ömürleri kısalmaya başlar...telefon'un yanında gelen Pilin üretimi hakkında fazla bir bilğin olmadı için ilk sarjda 12 ve üstü sarj ettirirsin ki pil kendisine gelsin...sonraki sarjlar sana kalmış ama normalde 2 saat içerinde sarj doluyor çıkartıp kullandığımda en fazla 12-13saat gibi bir sürede bitiyor ama ben telefonu 12 saat sarj'da tutunca bu süre neden 48 saat'e kadar çıkıyor...:nono:Bu pillerin tam bitmesini beklemeden sarj edebilir ve tam dolmasını beklemeden sarjdan çıkarta bilirsin... lityum ion pillerin avantajı budur...ve 24 saat'ten fazla sarj etmedikten sonra ne kadar sarj'da durursa o kadar iyidir...:good:

61semih

61semih

Üye
alakasi yok ben ilk sarjimda tamdolmadan bile cikardim aktif kulla.imda 2 gun yetiyor 2 3 saat gorusmede yaparsam bir gun gidiyor.zaten normalide bu

Kefelon

Üye
yha tmm şarz az gider androidlerde ama seninkide saçma olmuş bataryada sorun vardır :oke:

Üst Alt