Tavsiye Samsung Galaxy E5

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Şöyle baktığında almasi gerek cihaz 4.4.4 çıktı ve 64 bit alırsa güzel olur samsung sony gibi açıklama yapmasa bari sadece S serisine ve note serisine veriyoruz diye :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şöyle baktığında almasi gerek cihaz 4.4.4 çıktı ve 64 bit alırsa güzel olur samsung sony gibi açıklama yapmasa bari sadece S serisine ve note serisine veriyoruz diye :D
Inşallah öyle birşey derler.

byAndroid

byAndroid

Üye
Bence demesinler çok kötü olur firma zaten şuanda kötüye gidiyor mobil anlamda düzeltmesi lazım

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bence demesinler çok kötü olur firma zaten şuanda kötüye gidiyor mobil anlamda düzeltmesi lazım
Firmanın istikbali beni ilgilendirmez. Ama Note 2 ye android 6'ya kadar güncelleme verse note 3'e 7 ye kadar vs vs olsa daha fazla satılır zaten ;)

byAndroid

byAndroid

Üye
Ahajhshdk o zaman millet hep note ve S serisi takılsın dediğin kabul

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 2 5.0 son zaten :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ahajhshdk o zaman millet hep note ve S serisi takılsın dediğin kabul
Ben galaxy işleri müdürü artık ne görevlisi ise o olsam öyle yaparım S4 500 tl'ye düşer al sana uygun fiyatlı. S5 orta seviye S6 amiral. Note serisi kitlesi farklı zaten onu katmiyorum.

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben galaxy işleri müdürü artık ne görevlisi ise o olsam öyle yaparım S4 500 tl'ye düşer al sana uygun fiyatlı. S5 orta seviye S6 amiral. Note serisi kitlesi farklı zaten onu katmiyorum.

dostum öyle bi yere gelirsen ilk önce şu yazılıma el at :D tasarım donanım mis gibi eline alınca kasması yakışmıyor :cool

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
byAndroid

byAndroid

Üye
Yok be yeni toucwizin kastigini görmedim ben yani öyle gördüm yanılıyor da olabilirik

Luck Star

Luck Star

Üye
Yok be yeni toucwizin kastigini görmedim ben yani öyle gördüm yanılıyor da olabilirik

yavaşlık değil mesela geçen daha kutudan yeni çıkmış Note Edgeye bakıyodum bi anda takıldı menüye girerken :D kendi cihazım 2 senelik daha 1 kere olmadı öyle :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Ahahshd bende note 4 de yaşadım ama grand prime var biraz kurcaladim cihaz yağ gibi akıyor her yere falan girdim onda takılma görmedim mesela yeni toucwiz var onda s5 in kitkatli toucwizinden problem yaşamadım ekran tft kötüydü ama on kamera on numara s5 ten daha iyi hoşuma gitmişti cihaz

Luck Star

Luck Star

Üye
Ahahshd bende note 4 de yaşadım ama grand prime var biraz kurcaladim cihaz yağ gibi akıyor her yere falan girdim onda takılma görmedim mesela yeni toucwiz var onda s5 in kitkatli toucwizinden problem yaşamadım ekran tft kötüydü ama on kamera on numara s5 ten daha iyi hoşuma gitmişti cihaz

İşte arada öyle oluyor napasın TouchWiz :) ama milletin kötülediği kadar yok .
Zaten Samsung'u tercih etmek için ekranı yeterli bence :) Bir sonraki cihazım ya Samsung ya HTC olur

byAndroid

byAndroid

Üye
Şuan ne var? Htc nin de uzun tasarımıyla menüsünü sevemedim bi türlü aşa doğru kayıyor onu yan yapabiliyor muyuz acaba

Luck Star

Luck Star

Üye
Şuan ne var? Htc nin de uzun tasarımıyla menüsünü sevemedim bi türlü aşa doğru kayıyor onu yan yapabiliyor muyuz acaba

Ben HTC nin tasarımına hastayım sadece onun dışında arayüzüne kesinlikle alışamadım hatta dediğin şeyi de hatırlayamadım normalde olan arayüzlerden çok çok farklı HTC nin.

Şuan LG G2 ve G3 var G3 fazladan geldi abim askerden gelince ucuz bi meblaya ona vericem zaten sevmedim G2 daha iyi :)

byAndroid

byAndroid

Üye
G2 güzel tel çerçevesiz ya on numara 5 yıldız. Htc de uygulama menüsü yana doğru degil aşa doğru kayıyor onu diyorum sevmiyorum onu

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
HTC'yi çok müzik dinleyen biri olmasam bakmam bile yazılımı çok zor geldi banada.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Luck Star

Luck Star

Üye
G2 güzel tel çerçevesiz ya on numara 5 yıldız. Htc de uygulama menüsü yana doğru degil aşa doğru kayıyor onu diyorum sevmiyorum onu

He onu mu diyorsun valla ben şuan nova launcher kullanıyorum uygulama menüsünü bende aşşağı kayıcak şekilde yaptım daha hoş oluyor :)

HTC'yi çok müzik dinleyen biri olmasam bakmam bile yazılımı çok zor geldi banada.

Tasarım güzel hacı malzeme kalitesi fiyatının hakkını veriyor :) ancak arayüz çok karmaşık bide kamera vasat.

byAndroid

byAndroid

Üye
Aynen ben sevmiyorum aşa doğru arayüzde iyi değil bence kamera iyi aslında m8 in foto hızı hoşuma gitti ön kamera vasat rötuş yapıyor direk kamera arayüzüde karışık ön kamerayı açana kadar baya aramıştım :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt