Inşallah öyle birşey derler.Şöyle baktığında almasi gerek cihaz 4.4.4 çıktı ve 64 bit alırsa güzel olur samsung sony gibi açıklama yapmasa bari sadece S serisine ve note serisine veriyoruz diye![]()
Firmanın istikbali beni ilgilendirmez. Ama Note 2 ye android 6'ya kadar güncelleme verse note 3'e 7 ye kadar vs vs olsa daha fazla satılır zatenBence demesinler çok kötü olur firma zaten şuanda kötüye gidiyor mobil anlamda düzeltmesi lazım
Firmanın istikbali beni ilgilendirmez. Ama Note 2 ye android 6'ya kadar güncelleme verse note 3'e 7 ye kadar vs vs olsa daha fazla satılır zaten![]()
note2 ye daha çıkmaz 
Ben galaxy işleri müdürü artık ne görevlisi ise o olsam öyle yaparım S4 500 tl'ye düşer al sana uygun fiyatlı. S5 orta seviye S6 amiral. Note serisi kitlesi farklı zaten onu katmiyorum.Ahajhshdk o zaman millet hep note ve S serisi takılsın dediğin kabul
Ben galaxy işleri müdürü artık ne görevlisi ise o olsam öyle yaparım S4 500 tl'ye düşer al sana uygun fiyatlı. S5 orta seviye S6 amiral. Note serisi kitlesi farklı zaten onu katmiyorum.
tasarım donanım mis gibi eline alınca kasması yakışmıyor 
Yok be yeni toucwizin kastigini görmedim ben yani öyle gördüm yanılıyor da olabilirik
kendi cihazım 2 senelik daha 1 kere olmadı öyle 
Kim bilir...dostum öyle bi yere gelirsen ilk önce şu yazılıma el attasarım donanım mis gibi eline alınca kasması yakışmıyor
![]()

Ahahshd bende note 4 de yaşadım ama grand prime var biraz kurcaladim cihaz yağ gibi akıyor her yere falan girdim onda takılma görmedim mesela yeni toucwiz var onda s5 in kitkatli toucwizinden problem yaşamadım ekran tft kötüydü ama on kamera on numara s5 ten daha iyi hoşuma gitmişti cihaz
ama milletin kötülediği kadar yok .
Bir sonraki cihazım ya Samsung ya HTC olurŞuan ne var? Htc nin de uzun tasarımıyla menüsünü sevemedim bi türlü aşa doğru kayıyor onu yan yapabiliyor muyuz acaba

G2 güzel tel çerçevesiz ya on numara 5 yıldız. Htc de uygulama menüsü yana doğru degil aşa doğru kayıyor onu diyorum sevmiyorum onu

HTC'yi çok müzik dinleyen biri olmasam bakmam bile yazılımı çok zor geldi banada.
ancak arayüz çok karmaşık bide kamera vasat.