Samsung Galaxy E5 SM-E500H / SM-E500HQ ROOT

djraghav

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy E5 SM-E500H / SM-E500HQ ROOT
Merhaba arkadaşlar galaxy e5 için Chain Fire dosyası çıkmış bulunmakta ben de sizler ile paylaşmak istedim
[LÜTFEN KONUNUN TAMAMINI OKUYUNUZ]
Gerekli Dosyalar:
Kök(ROOT) Dosyası

[BAŞINA https:// EKLEYİN VE BOŞLUKLARI DOLDURUN] [CTRL+F YAPIP E500H DİYE ARATIRSANIZ KARŞINIZA ÇIKAR]
Odin [3.10.7]

*Dosyaları indirdikten sonra samsung driver ı yükleyin ve "ODİN" i açın.
* ASLA RE-PARTITION SEÇİLİ OLMASIN!
*Hiçbirşeye dokunmadan PDA/AP yazan yere root dosyasını (zip arşivinden çıkartın) yerleştirin.
*Telefonunuzu Ses kısma, Güç ve Home tuşlarını kullanarak download moduna geçin.
*telefonu orijinal usb kablosu ile bilgisayara bağlayın ve telefondan ses açma tuşuna tıklayın.
*Odinde sol üst kısımlarda 0:[COM5] tarzı birşey yazacaktır o geldikten sonra start a basıp işlemi başlatın.
***Kendi telefonum 2-3 kere sürekli galaxy e5 yazısına döndü ve açılmadı sonra tekrardan açıldı eğer bu sayı 7-8 e çıktıysa ve uzun süre açılmadıysa (20-30 dk gibi) Aynı işlemleri stock rom dosyası indirerek uygulayabilirsiniz.

********Bir probleminiz olur ise burdan yardımcı olurum FAKAT SORUMLULUK ÜSTLENMİYORUM TELEFONUNUZ SİZE ZİMMETLİ ROOT ATMA KARARINI SİZ VERİYORSUNUZ SORUMLUSU DEĞİLİM !!!

Son düzenleme:
Tepkiler: teknolojibaronu
stock romda denedim telefon açıldı kapandı sürekli olarak devam etti durdu vede öyle devam ediyor şimdi napcaz..
stock romunuda NERDEN BULURUZ BİR HIZLI LİNK VEREBİLİRMİSİNİZ YENİDEN ROM YÜKLEMEYİ DENEYECEĞİM