hasim38
Üye
-
Konu Sahibi
-
Incelemeleri izlemenizi tavsiye ediyorum. Sdn olabilir bataryaya deginmislerdi.Arkadaşlar yeni telefon alacağım. Galaxy alpha cok hosuma gidiyor. Ama bataryası biraz korkutuyor. Acaba kullanan varsa buraya ne kadar ekran süresi aldigini resim olarak ve o ekran süresince neler yaptığını yazarsa cok memnun olurum .
BIrde gerçekten kullananlar yazarsa daha iyi olur. Yoksa abuk subuk yorumlardan dolayı vazgececegim.
Teşekkürler
Donanimi kötü değil. Üretim durdurulmasinin nedeni A serisinin çıkması ddikkat ettiysen hepsi alphaya benziyor.Tasarım iyi,
donanım iyi,
kaliteli şahsen ben sevdim ancak aklıma takılan benim de iki soru var.
-Üretimden neden kalktı?
-O donanımla antunu skoru nasıl öyle oluyor doğru mu?(antutuya inanmasam da merak ettim)
Batarya hakkında bilgim yok ancak Samsung'un Note serisi hariç bataryası iyi giden telefonu yok.
salla sallaTasarım iyi,
donanım iyi,
kaliteli şahsen ben sevdim ancak aklıma takılan benim de iki soru var.
-Üretimden neden kalktı?
-O donanımla antunu skoru nasıl öyle oluyor doğru mu?(antutuya inanmasam da merak ettim)
Batarya hakkında bilgim yok ancak Samsung'un Note serisi hariç bataryası iyi giden telefonu yok.
S5 7 saat ekran süresi alıyor sadece Note'un şarjı iyi gidiyor ifadesi yalan oldu.
salla salla
Hayır eskiden kullanıcısı olan @cici60 demiştiSiyah beyaz ekranda mı alıyor
Neyi sallamışım pancar efendi ?
İlginçtir ki herkesin sıra arkadaşında bütün android cihazlar varAlpha'yı çıkardıktan sonra mı aklına gelmiş
Sıra arkadaşımda da var 4.5 saat alıyor
İlginçtir ki herkesin sıra arkadaşında bütün android cihazlar var
s5 lolipop ss ile 6.45dk almışlığım var note 3den uzun gidiyorAlpha'yı çıkardıktan sonra mı aklına gelmiş
Sıra arkadaşımda da var 4.5 saat alıyor
s5 lolipop ss ile 6.45dk almışlığım var note 3den uzun gidiyor
ekran kısık ful wifi açık ..telefon alacaksan Z3 öneririm kullandığım cihazlar imzamda var içllerinde en uzun şarjı giden cihaz her konuda şuan çıkan tüm cihazlardan kat kat üstünMobil veri , ekran parlaklığı ?
Ben samsung almam zaten kassin diye 1500-2000 lira mi vericemekran kısık ful wifi açık ..telefon alacaksan Z3 öneririm kullandığım cihazlar imzamda var içllerinde en uzun şarjı giden cihaz her konuda şuan çıkan tüm cihazlardan kat kat üstün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?