Samsung Galaxy Ailesi telefonlarına touchwiz 4.0 yüklenebilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ailesi telefonlarına touchwiz 4.0 yüklenebilirmi
Bu touchiz versiyonu s2 de ve bada 2.0 da internetten izledim ruslar galaxy s e yüklemişler samsung galaxy ailesi telefonlarına yüklenebilirmi

Şehriyar

Şehriyar

Üye
toucwiz yukleme diye bisi yok yani ekstradan yuklenen bisi degil zaten yuklu olan touchwiz 3 u duzenleyip sistem dosyalariyla degistirip kullaniyorlar. Ayrica konunun yeri burasi degil :nono:

blacktalon

blacktalon

Üye
ne işe yarıyo touchwiz?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
telefonun arayuzu diger bir deyisle tema gibi bisey samsunglarda touchwiz htc lerde sense gibi isim verilmis

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
yok ben galaxy s te 4.0 ı görünce yardım isteyeyim dedim apk dosyaları falan var onları nasıl yükleyebilirim

psychopaht

psychopaht

Üye
var dostum google da touchwiz 4.0 galaxy s yaz xda da var fakat telefon rootsuz sa .apk yontemi calismiyor zipten yuklemen lazim :)

iOS Developer

iOS Developer

Üye
galaxy ace için var mıdır acaba?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
tel de root lu apk yüklemeye çalıştım olmadı rootsuz diyosanız rootlu bütün her programı çalıştırıyo

Şehriyar

Şehriyar

Üye
o apk dosyaları yüklemek için değil telefonun root dizininde system/app konumundaydı sanırım touchwiz30launcher.apk diye bi dosya var o dosyayı değiştiriyorsun oluyo ama telefonun için uyumlu olan dosyayı bulman lazım ve çalıştığından emin olman lazım yoksa format atman gerekir yada başka bi launcher kullanmak zorunda kalırsın adw gibi falan

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
şey lütfullah abi ben ben 2 hafta sonra nexus s e geçicem onda olurmu

----------Eklendi @ 21:04:09 ---------- Yazıldı @ 20:55:50 ----------

deniyecem şimdiki kullandığım touchwiz i bi dosyaya kaydettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt