Samsung Galaxy Ace

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anil585

anil585

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace
Arkadaşlar telefonu dün aldım.şarja taktım.bu sabah actım.dokunmatik ilk actıgım zamanlarda calıstı.sonradan özellik gitmeye başladı.şimdi hiç çalışmıyor.güncellemede yaptım ama düzelmedi.garantiye mi göndersem?ne yapmalıyım biri yardım etsin..

ricardo45

ricardo45

Üye
vakit kaybetmeden garantiye götür üstad

hoss

hoss

Üye
kesin bi ayarlardan dir ama kullanmadigim icin bu telefon hakkinda yorum yapamacagim

anil585

anil585

Üye
    Konu Sahibi
evet gönderdim garantiye.ne kadar sürer acaba gelmesi :S

hoss

hoss

Üye
:oke:1 hafta içinde yapılır

silver021

silver021

Üye
En erken 2 haftada yapilior. en gec 1 ay

ricardo45

ricardo45

Üye
ace yeni bir model belki 15-20 gün sürebilir

61semih

61semih

Üye
arkadasım yenı aldım dıyorsun 30 iş gunu ıcerısınde yenısını tapel et yada paranı gerı al yenı bır telefon nıye tamır yesın? paşa paşa yenısını vercekler sana

crdgn

crdgn

Üye
kardeş bende galaxy ace kullanıcısıyım alırken çok şanslıydım daha 3 günlük ikinci el bi tel buldum ve çok uygun fiyata aldım ama satan adam kutusunu henüz bırakmamıştı o yüzden telefoncu idareten yan sanayi bi şarj cihazı verdi akşama telin şarjı bitti ve verdiği cihazla şarja bıraktım teli baktım tel kafayı yedi dokunmaya tepki vermez hale geldi ve kendi kendine acil arama yapmaya başladı hemen çıkardım şarjdan ablamın orjinal şarj cihazıyla şarja taktım baktım düzzeldi yani şarj cihazın zaten büyük ihtimalle orjnaldir sonuçta yeni almışsın ama bende aynı sorun bu şekilde gerçekleşti ama kalıcı bi hasar bırakmadı tabi,bu arada telden çok memnunum 5800 n97 ve sony ericsson aino kullandıktan sonra bu cihaz ilaç gibi geldi tüm isteklerimi karşılıyo,yalnız tek problem orjnal kulaklığınıda henüz alamadğım için evde aynı girişli kulaklğımı kullanayım dedim fakat ses çok kötü gelio ayriyeten bitane daha vardı yine aynı girişli kulaklık ondada aynı problem vardı acaba orjnal kulaklğı dşında ki kulaklıklar uyum sağlamıomu orj kulaklığını kullanan arkdşlar yardımcı olrsa sevnirim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt