Samsung Galaxy Ace . Wi-Fi Bağlanma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

doco1907

doco1907

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace . Wi-Fi Bağlanma Sorunu
Öncelikle Herkese İyi Günler Arkadaşlar .
Bu Sorun Beni Çıldırtıcak . Cihazımdan Evimdeki Modem+Kablosuz Router a Bağlanmama Rağmen İnternete Erişim Sağlayamıyorum.
Bazen Girdiği De Oluyor Ama Bu Sorun Sürekli Devam Ediyor Ve Beni Bıkkınlık Noktasına Getirdi.
Arkadaşlar Lütfen Yardımlarınızı Bekliyorum.

Samet.25

Baglaniyosa girmesi lazim bende ace kullaniyorum rahatlikla wifi kullaniyorum surekli acik hatta kapatmiyorum baglaniyomu emin olun

doco1907

doco1907

Üye
    Konu Sahibi
url paylaşamıyorum . ama bağlanmıyo internete .

Samet.25

Wifi ayarlarindan kendi wifinize gelip agi unut deyin teli kapatin acin tekrar kendi aginiza baglanin deneyin bide Insallah olur

doco1907

doco1907

Üye
    Konu Sahibi
malesef sorun devam ediyor :(

Samet.25

Teknik hata heralde garantiye verin bi

doco1907

doco1907

Üye
    Konu Sahibi
modem veya router dan kaynaklanabilirmi. başka bi wifi ağından internete bağlanmıştım

Samet.25

onlardanda olabilir baskasından girdiyseniz onlardadır sorun o zaman

doco1907

doco1907

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar başka yardımcı olucak yok mu

Symbianize

Symbianize

Üye
Bağlanıyosa ve internete girmiyosa büyük ihtimal modem sorunlu başka bi cihazla deneyin

doco1907

doco1907

Üye
    Konu Sahibi
modem değişikliği çözüm olabilir mi

60Samet09

60Samet09

Üye
arkadaşım wifiye bağlanıldı diyip girmiyor değilmi

doco1907

doco1907

Üye
    Konu Sahibi
evet kardeşim

sagoceza35

sagoceza35

Üye
Uygulamalarin falan varsa sd karta at atabildigini telefona ayarlar>gizlilik>fabrika ayarlarina don yoluyla format at ve ben ace kullaniyorum bende boyle sorun olmadi, onceden girdin sonradanmi oldu yoksa aldigindan beri varmiydi

doco1907

doco1907

Üye
    Konu Sahibi
önceden giriyodum sonradan olmaya başladı bu sorun

sagoceza35

sagoceza35

Üye
Format at telefonuna

makdemir13

Üye
wifi agınıza baglı oldugunuz halde internete giremiyorsanız, dns sorunu yasıyor olabılırsınız. telefonunuza veya modem arayzune dns tanımlaması yapılarak sorun cozulebılır. 11818-11820 yı aradıgınızda gerektıgınde uzak baglantı saglayarak yardımcı oluyorlar..

ChorQlocQ

ChorQlocQ

Üye
Söz Konusu Olan Galaxy Ace Modeli İçin Yapılmış Olan Araştırma ve İncelemeler Sonucunda Her hangi Bir Wifi Bağlantı Sorunu Söz Konusu Değildir.
Teknik Bir Sorun Söz Konusu Olmadığı Sürece Bu Şekil Bir Sıkıntı Vermeyen Bir Model.

Sorun Yaşamanız Kısmına Geldiğimizde ise, İnterneti Sağlayan Modem ve ya Bağlantısını Kurduğunuz Cihazın Sisteminde Bazı Sorunlara Sebep Olan Sahte Yazılımdır.
Modem ile Sıkıntı Yaşadığınız da Modemin Root Ayarlarından Ayarlarınızı Düzenleyerek Sorunu Ortadan Kaldırabilirsiniz.
Telefon ile Sıkıntı Yaşadığınız da ise Telefonunuzun Korsan Uygulamaları Kurmayıp Güvende ve Orijinal Uygulamalar ile Güncel Kalmasını Sağlayabilirsiniz.

doco1907

doco1907

Üye
    Konu Sahibi
root ayarlarını nasıl düzenlicem biraz daha açıklarmısın

makdemir13

Üye
dns sorunu yasıyor olabılırsınız. cıhaza veya modeme dsn tanımlaması sorunu cozebılır.. 11818-11820 yı aradıgınızda dns tanımlaması ve dıger işlemler ıcın destek oluyorlar

Üst Alt