Samsung Galaxy Ace vs 5800 XM + İpod Touch 4 ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Adreno 200 GPU + 800 mhz islemci var Ace'te GPU zayif, Huawei ideos X5'te 800 mhz + flash destegi bile sunan Adreno 205 GPU var ama kameradan kaybediyor oda... Karar vermesi zor

Flahs desteği sunması gayet iyi ama dediğin gibi karar vermek zor.

Huawei'nin dokunmatiği ace'nin ki kadar iyi değil zorlanabilirisin ,noktasal,+1le ace kazanır küçük çapta oyun demişsin çünkü :D,flash player zora sokuyor :D :hmmm
Küçük çapta oyun derken 24 saat angry birds oynamıcam :ehe

Alsen galaxyyi. 2sını taşımak zor olur
Ah be o kadar para olsa iphone 4 alırım :D

:ehe

----------Eklendi @ 08:29:26 ---------- Yazıldı @ 08:27:55 ----------

o artık çok eskidi. hatırladığım kadarıyla iOS5 iPhone 3 için çıkmayacak ama 3GS için çıkacak mı bilmiyorum.(bence ona da çıkmayacak) Zaten iPhone 5 çıkınca iPhone3G'yi falan bedavaya dağıtırlar :ehe

O zaman bekleyeyim 5 çıkınca bedava alayım :ehe :ehe :ehe Ama internetteki bazı yorumlara falan bakıyorum appleın en iyi özelliği olarak app store ve kullanıcılarını yarı yolda bırakmamaları deniyor yaptığı her şeyi yeniliyor. Android ve ufak bir telefon alırsan sonradan elinde kalır falan diyorlar :S

ideos x5 yada galay ace al , bu devirde iki cihaz taşınmaz
ideos x5 alacağımı sanmıyorum biraz marka panorayaklığım vardır hem nokia kullandım :D

yada fiyatı yukarı çekip lg optimus black al daha iyi :D
Güzel telefonmuş :D 1gz olması bundan sonra çıkacak olan güncellemeleri destekleyebilmesi demek oluyor mu ? :ehe Ace aıp da 2 yıl sonra elimizde patlamasın :ehe

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen cevap verin çok acil bir şey sormam lazım.
Yurtdışında daha doğrusu apple sitesinde iphone4 16 gb 199 dolar gibi bir rakam gördüm tabiki bu düşündüğüm kadarıyla operatörlerle bir anlaşmayla yapılıyormuş yani türkiyeye gelince unlock işlemini gerçekleştirmek gerekiyormuş. Eğer yurtdışında iphone bu fiyattakeyn ipod touch için ise 229 dolarlık bir fiyat etiketi koymuş :S Bu nasıl bir iş yurtdışından bir tanıdıkla beraber alıp getirsem cihazı jb yapsam bir sorun olur mu ? (Zaten ipod da alsam büyük ihtimal jb yapcam.) Garanti büyük ihtimal gider ama bazı kişiler restoreden sonra hiçbir sorun olmaz diyorlar. Bazıları ise mail falan attım düzelttiler diyorlar. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Hangisi daha mantıklı iphone 4 diyorum yaaa :aha::aha::aha:

berkeucvet

Üye
@04061997

kardeş bencefiyatı arttırmayı düşünüyorsan (yani 1000 tlyi zorlayabilirim diyosan) bi samsung galaxy s plus a baksan iyi olur samsung galaxy s plus ı lg optimus black fiyatı civarına bulabilirsin gs plus çok iyi bir seçenek ve s2 ile kapışabiliyor ben al demiyorm sadece bi aaştır s plus ıda

CorbyW

CorbyW

Üye
Xperia play al kurtul o zaman :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt