mertcb
Üye
Adreno 200 GPU + 800 mhz islemci var Ace'te GPU zayif, Huawei ideos X5'te 800 mhz + flash destegi bile sunan Adreno 205 GPU var ama kameradan kaybediyor oda... Karar vermesi zor
Flahs desteği sunması gayet iyi ama dediğin gibi karar vermek zor.
Küçük çapta oyun derken 24 saat angry birds oynamıcamHuawei'nin dokunmatiği ace'nin ki kadar iyi değil zorlanabilirisin ,noktasal,+1le ace kazanır küçük çapta oyun demişsin çünkü,flash player zora sokuyor
![]()
![]()
Ah be o kadar para olsa iphone 4 alırımAlsen galaxyyi. 2sını taşımak zor olur
----------Eklendi @ 08:29:26 ---------- Yazıldı @ 08:27:55 ----------
o artık çok eskidi. hatırladığım kadarıyla iOS5 iPhone 3 için çıkmayacak ama 3GS için çıkacak mı bilmiyorum.(bence ona da çıkmayacak) Zaten iPhone 5 çıkınca iPhone3G'yi falan bedavaya dağıtırlar![]()
O zaman bekleyeyim 5 çıkınca bedava alayım
Ama internetteki bazı yorumlara falan bakıyorum appleın en iyi özelliği olarak app store ve kullanıcılarını yarı yolda bırakmamaları deniyor yaptığı her şeyi yeniliyor. Android ve ufak bir telefon alırsan sonradan elinde kalır falan diyorlar :S ideos x5 alacağımı sanmıyorum biraz marka panorayaklığım vardır hem nokia kullandımideos x5 yada galay ace al , bu devirde iki cihaz taşınmaz
Güzel telefonmuşyada fiyatı yukarı çekip lg optimus black al daha iyi![]()
1gz olması bundan sonra çıkacak olan güncellemeleri destekleyebilmesi demek oluyor mu ?
Ace aıp da 2 yıl sonra elimizde patlamasın