samsung galaxy ace telefon hiç bir tepki vermiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

belesii

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy ace telefon hiç bir tepki vermiyor
telefona rom attım sonra recovery moda geçmek için telefonu kapattım bir dahada telefon açılmadı.acaba telefon brickmi oldu

İncİnat

İncİnat

Üye
Korkutmak gibi olmasın ama büyük ihtimalle brick

İncİnat

İncİnat

Üye
hayır isminden de belli oldugu gibi telefonun tugladan farkı kalmıyor :) brick tuğla demek -bilmeyenler icin-

Expert.Ali

Üye
peki bunun düzeltme yolu var mı telefoncuya götürsek yapabilirler mi ve kaca yaparlar acaba? benim s8000jet de böyle oldu :(

mancukya

Üye
Teldeki sarj vs vs herseyi cikartip bekle o tel acilir cok zor ohtimalde olsa bu ikinci bozdugun tel olduguna göre cok zekisin belli sacma sapan baska tellerin romlarini atiyorsun o durumdada o telofon gene yapilir ama biraz tuzlu olur.
Normalde dedigim gibi kapali birak sarj sd kart sim cikart ve bekle dene acilma sansi olabilir yada degisik tus kombizasyonlarini ile dene .

Mcsilifke

Kapalı Hesap
telefona rom attım sonra recovery moda geçmek için telefonu kapattım bir dahada telefon açılmadı.acaba telefon brickmi oldu

Oncelikle gecmis olsun hocam. Telefonu brick etmissiniz. Benim eski cihazimda brick olmustu.. Cihazi Jtag yaptirmaniz gerekiyor. arkadaşın dediği gibi beklerseniz hicbse değismez aksine zaman kaybi. Cihazi kadikoydeki ishanlarina goturerek yaptirabilirsiniz . Mahalle arasi teknik servislerine vermeyiniz aksi halde cihaz acilmis olacagi icin elinizde patlar.. Yaklaşik ucreti 70-130 tl arasidir.

Tapatalk Galaxy Ace ile gönderilmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...