Samsung galaxy ace şarj yardımı??

Sponsorlu Bağlantılar

yvuz98

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy ace şarj yardımı??
Arkadaşlar telefonumu bugün aldım ve kaç saat şarj etmeliyim acaba ?ve telefon açıkken mi şarj edeyim kaplıyken mi bi sorun olur mu ? şimdiden teşekkürler.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Arkadaşım öncelikle telin hayırlı olsun. güle güle kullan.
Ilk defa sarj edilecek bataryalar için sırasıyla şu adımlar yapılmalı:
1. teli sarj bitip batarya tamemen boşalana kadar kullanmalı
2. telin sarji bittikten sonra kapalı bir şekilde 8 saat şarjda kalmalı
3. bu 8 saat şarjda kalma olayını telin her sarj bittiğinde kapalı şekilde 3 kez tekrarla.
ondan sonra teli istedigin zaman ister açık ister kapalı sarj et :oke:
not: 3. aşama kendi tavsiyem olup batarya verimini daha cok artirdiginin kanaatindeyim yani karar senin ister uygula ister uygulama ama ilk 2 adımı mutlaka yap.

yvuz98

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım öncelikle telin hayırlı olsun. güle güle kullan.
Ilk defa sarj edilecek bataryalar için sırasıyla şu adımlar yapılmalı:
1. teli sarj bitip batarya tamemen boşalana kadar kullanmalı
2. telin sarji bittikten sonra kapalı bir şekilde 8 saat şarjda kalmalı
3. bu 8 saat şarjda kalma olayını telin her sarj bittiğinde kapalı şekilde 3 kez tekrarla.
ondan sonra teli istedigin zaman ister açık ister kapalı sarj et :oke:
not: 3. aşama kendi tavsiyem olup batarya verimini daha cok artirdiginin kanaatindeyim yani karar senin ister uygula ister uygulama ama ilk 2 adımı mutlaka yap.
sağolun teşekkürler ;)

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Zaten şarj tamamlanınca güç kesiliyor, yani batarya tamamen dolunca şarjdan çekmenle 8 saat sonra şarjdan çekmen aynı şey. Bazı arkadaşlarda telefon şarjda gereğinden fazla kalırsa bataryanın şişeceğini söylüyor bence şarj tamamlandıktan 5 dk sonra çekmen en iyisi

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Rica ederim. ben de kendime 1-2 ay içinde ace almayı düşünüyorum. Sen kullan biraz bana artık telle ilgili yorumlarını pm olarak atarsan çok sevinirim. telin sarji nasıl gidiyor? işlemcisi hızlı mı? renk derinliği nasıl? Şebeke çekim gücü iyi mi? dokunmatigi etkili mi? vs.

----------Eklendi @ 00:05:48 ---------- Yazıldı @ 00:03:19 ----------

Zaten şarj tamamlanınca güç kesiliyor, yani batarya tamamen dolunca şarjdan çekmenle 8 saat sonra şarjdan çekmen aynı şey. Bazı arkadaşlarda telefon şarjda gereğinden fazla kalırsa bataryanın şişeceğini söylüyor bence şarj tamamlandıktan 5 dk sonra çekmen en iyisi

Arkadaşım o dediğin durum sürekli olursa olur. biz burda telin ilk sarjindan söz ediyoruz. sonuçta tüm servisler bayiler aynı şeyi söylüyor. hem elektrigi kesiyor diyorsun hem batarya şişiyor bu çelişki olmuyor mu sence?

HakaN-06

HakaN-06

Üye
dikkatli okumamışsın sanırım bazı arkadaşlardan sonrasını tekrar oku

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Sen de kendin bence diyerek devam etmişsin demekki kabul ediyorsun bu çelişkiyi :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt