vaterfa Üye kerneli mountlari yapip kurun sonra advancedden reboot recovery ye tiklayin sonra mount and storage ye girip format system yapin sonra mountlari yapin romu kurun sorun olmaz
kerneli mountlari yapip kurun sonra advancedden reboot recovery ye tiklayin sonra mount and storage ye girip format system yapin sonra mountlari yapin romu kurun sorun olmaz
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap ses açma ses kısma tuşuna basılı tutarak telefonu açın sonra odinden dosyaları ekleyip yükleyin
avast Üye Konu Sahibi odin setup connextion diyo kalıyo oyle ayrıca recovery e gelmiyo abi recovery yapmaya calısıyorum ama kernel rafeal bagugis de kalıyo
odin setup connextion diyo kalıyo oyle ayrıca recovery e gelmiyo abi recovery yapmaya calısıyorum ama kernel rafeal bagugis de kalıyo
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap recovery yapma zaten download moda al telefonu half brick olmuş telefon o yüzden girmiyo recovery e download moda alıncadamı yüklemiyor odin
recovery yapma zaten download moda al telefonu half brick olmuş telefon o yüzden girmiyo recovery e download moda alıncadamı yüklemiyor odin
avast Üye Konu Sahibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız böyle kalıyordownloada girmiyo hocam yanlıs soylemisim download a girmiyo
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız böyle kalıyordownloada girmiyo hocam yanlıs soylemisim download a girmiyo
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap bi dk size atacagım linkteki romu yüklemeyi deneyin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunu odin 1.84 ile yükleyin açılır telefon
bi dk size atacagım linkteki romu yüklemeyi deneyin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunu odin 1.84 ile yükleyin açılır telefon
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap rar şifresi:erdemsaid fail derken ginemi olmadı telefonun bataryasını çıkarıp içindeki hafıza kartı sim kartı yani tkaılı olan herşeyi çıkarıp 5 dk sonra takın tekrar deneyingine olmassa birde odinden yüklenen kernel veriyim size
rar şifresi:erdemsaid fail derken ginemi olmadı telefonun bataryasını çıkarıp içindeki hafıza kartı sim kartı yani tkaılı olan herşeyi çıkarıp 5 dk sonra takın tekrar deneyingine olmassa birde odinden yüklenen kernel veriyim size
avast Üye Konu Sahibi odinden kernel veridin de telefon odinde goruluyo ama telefon recovery e girmiyo
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap zaten o yüzden odin 1.84 dedim odin 1.84 de rar dosya yükleniyor telefonatelefonu download moda mı alamıyorsun ?
zaten o yüzden odin 1.84 dedim odin 1.84 de rar dosya yükleniyor telefonatelefonu download moda mı alamıyorsun ?