samsung galaxy ace s5830i

Sponsorlu Bağlantılar

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy ace s5830i
arkadaşlar internette gezinirken samsung galaxy ace s5830i'a android 4.0 yüklenebileceğini söylüyordu. Burdan duymayana kadar itibar etmek istemedim. Çünkü android 4.0 destekleyen hesaplı(hesaplidan kastım 500'den az olması ) ikinci el veya sıfır telefon araştırıyordum. Rastladım. Böyle birşey var mi?
Bu arada i olması şart değil samsung galaxy ace s5830 içinde bu öyle..

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Orjinal olarak 4.0 almadı yani hiç duymadım. Ancak custom rom olarak 4.0 yüklenir.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
4.0'ı cihaza uyumlu hale getiriyorlar ve cihazlara yüklenebiliyor ama orjinal değil yani garanti dışı bırakır. Mesela cyanogenmod9 custom(kişisel) romu android 4.0.4 versiyonunu taşıyor

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
peki tamamen orjinal gibi faydalanılabiliyor mu? Yani orijinali gibi olur mu? Ayrıca yasal değil derken ne kadar sert yaptırımları olur ki?

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
tam anlamıyla 4.0 oluyor diye biliyorum ancak garantiden çıkararır ve muhtemelen yavaşlatır bence 2.3.6 yeterli tabi sana kalmış.

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
yeterli olabilir bilmiyorum symbian kullanıyorum ben android telefon alacağım son sürüm olsun istiyorum uzun vadeli kullnacağım inşallahh o yüzden..

TheMadness

TheMadness

Üye
4.0'ı cihaza uyumlu hale getiriyorlar ve cihazlara yüklenebiliyor ama orjinal değil yani garanti dışı bırakır. Mesela cyanogenmod9 custom(kişisel) romu android 4.0.4 versiyonunu taşıyor

:oke:

• Beğen
Tepkiler: Never_Back_Down
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Yanlış yazdım hemen düzeltiyorum sizde alıntıyı düzeltirseniz sevinirim şunu demek istedim yani güncelleme kies ile gelmiyor sen internetten bulup yükliyorsun bu durumda garanti dışı bırakıyor

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
elhasıl'i kelam sorunsuz 4.0kullanılabilir öyle mi? Neo v'nin tipi çok şahane fakat pahalı bende android diyorum marka çok önemli değil yani kafam çok karışık:S

promentr

Üye
bence ace-i kullanıyorum , alma derim..

Takipçi Satın Al

Üst Alt