Telefon Tavsiyesi Samsung Galaxy Ace S5830 mi? Nokia 500 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

undertaker000

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace S5830 mi? Nokia 500 mü ?
yeni bir telefon almayı düşünüyorum fakat karar veremiyorum.galaxy ace ve nokia500 arasında sıkıştım kaldım.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.

mstf_l

mstf_l

Üye
ace ile 500 karsılastırılmazki ace nin rakibi 603 700 falan olabilir
O fiyata 603 oneririm 1 ghz islemcisi ve ustunde kurulu olarak gelen belle ile harika bir akıcılık ayrıca cbd ekran ses kalitesi ve ekran turu cabası(ace tft 603 ıps lcd+nokia clear back display)
500 ram inden dolayı alınmaz bence
Ace ye gelince 800mhz islemcisi android icin yetersiz kalıyor ayrıca 2.3 ten sonra da cok buyuk bir vaka olnazsa guncelleme gelmeyecek ayrıca fiyatınıda haletmiyor
ha yine android dersen ideos x5 olabilir en azından bir miktar paran cebinde kalır

sspartakuss

Üye
bence ace kamera hemen hemen ayni ekran nokiada 3.2 ace de 3.5 oyun oynamak ve video izlemek icin ace daha iyi nokiada dokunmatik ekran pek basarili degil acede oldukca tatminkar islemci nokia da 1000mhz ace de 800 mhz bence yeterli dahili hafiza nokiada 2gb acede sanirim 180mb .isletim sistemi olarak sambian kullanilmis ace de android kullanilmis daha zengin uygulama ve oyun bulabilirsin ace de gorilla ekran var kolay kolay cizilmiyor ve kullanisli.son cikan 2.3.3 gunceleme den sonra artik flash playerde yukleniyor canli tv flasli siteleri gezebilirsin.

undertaker000

Üye
    Konu Sahibi
Yani ace alıcaıma 603 alıyım diosunuz ?

PriZm

PriZm

Üye
ideos x5 derim. Symbian alirsan ileride ne olacagi belirsiz...

Masha

Masha

Üye
Bence sen fiyat vererek tavsiye iste böyle olmaz :)
Nokia derler Symbian'ı ortaya atarlar Samsung derler yazılım hatası var derler İphone derler cok pahalı derler :) Öyle gider :)

undertaker000

Üye
    Konu Sahibi
Haklısınız :D ozaman şöyle söyliyim.760liram var,bu fiyata uygun telefon modeli tavsiye edermisiniz?

undertaker000

Üye
    Konu Sahibi
özelliklere bakılırsa ibre o yönde olucak galiba:)

blacktalon

blacktalon

Üye
Ideos x5 yada ace al nokia da artık akıllı telefona gececek (win7) sonra pişman ve mağdur olma

undertaker000

Üye
    Konu Sahibi
ace için 2.3ten sora güncelleme gelmeyecek diolar oysaki symbian belle çok yeni ve uzun süre güncelleme alıcak gibi gözüküo.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia 603 al derim. Başarılı bir akıllı telefondur. clearblack teknolojili 1000 nit parlaklığındaki ekranı/NFC/USB onthego gibi farklı özellikleri var.

undertaker000

Üye
    Konu Sahibi
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Android istiyosan kardesim en az 1000 liralık bi telefon almalısın şöyle xperia neo falan.
Bu limitin altındaki telefonları android diye düsünüp alma hata edersin.
Ace ve kankası gio gibi telefonların işi bitti artık.Güncelleme gelmeyecek o güncellemelere yetecek ne ramleri var nede kaliteli grafik islemcileri.
Tavsiyem siddetle 603 veya c6-01

• Beğen
Tepkiler: Masha

undertaker000

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır 603 ozaman.

Masha

Masha

Üye
Ben şu saatten sonra Nokia'ya para vermem. Nokia alırsan hata edersin eğer ekranındaki 1000 Nit'lik parlaklık için alıyorsan hata edersin. N9 , N8 çıktı da ne oldu. Nokia smartphone konusunda çöktü.
Bence'de eğer akıllı telefon düşünüyorsan 1000 Liralik Xperia Neo , Samsung Galaxy S veya Optimus Black gibi kaliteli cihazlar seçmelisin.

undertaker000

Üye
    Konu Sahibi
Ben şu saatten sonra Nokia'ya para vermem. Nokia alırsan hata edersin eğer ekranındaki 1000 Nit'lik parlaklık için alıyorsan hata edersin. N9 , N8 çıktı da ne oldu. Nokia smartphone konusunda çöktü.
Bence'de eğer akıllı telefon düşünüyorsan 1000 Liralik Xperia Neo , Samsung Galaxy S veya Optimus Black gibi kaliteli cihazlar seçmelisin.
haklısın ama bi öğrenci olarak 700tlyi zaten zor topladım.bahsettiin telefonlar çok iyi fakat 1000lira bana fazla.beni aşar yani.

undertaker000

Üye
    Konu Sahibi
bu arada almanyadan telefon getirtme gibi bi durum ortaya çıktı.700tl civarında hangi telefonu getirtmemi önerirsiniz ?

TeAmo42

TeAmo42

Üye
c6-01

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt