Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung galaxy ace root Bilgi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
specialfortes1
Üye
Konu Sahibi
Samsung galaxy ace root Bilgi
Arkadaşlar root atmayı düşünüyorum bilgilerim gidermi rehber vs. ve sağlam root nereden bulurum ?
Android Police
Üye
hayır bilgiler yahut herhangi bir şey silinmez
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
<<yandaki linkte detaylı ace root anlatımı var kolay gelsin
specialfortes1
Üye
Konu Sahibi
Saol kardeşim allah razı olsun
Android Police
Üye
Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
erdogancivil
Üye
Arkadaşlar galaxy ace telefonuma android jelly bean yükledim ama kaldııp eski haline getirmek istiyorum lütfen biri yardımcı olabilir mi çok acil
sana vereceğim linktekini yap android 2.3.6ya geri dönersin al:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
erdogancivil
Üye
kardeşim çok sağol ama telefonu telefoncuya verdim çünkü baya bi stres olmuştum telefon açılmıyordu bildiğin. ama kesin çözüm müdür acaba? bir daha jelly bean yüklemeyi düşünüyorum çünkü.
- - - Eklendi - - -
bu arada benimki s5830i onu napıcaz yaa
fener_1996
Üye
kardeş en iyisi orjinal rom Telefon Root olayı biraz sıkıntılı ben yaptım şimdi Recovery Menüsünde sd kartı görmüyo geri alamıyorum.Rootta sadece sisteme yetki werirsin.Uygulamaları tel hafızasına kurabilirsin Zaten 177 mb tel hafızası war.Artı arkadaşın verdiği linkte root yapmada yanlışlık war Home tuşu ses açma tuşu açma tuşuna basınca recovery modda geciyor.Root Yapmadan CWM yükle yoksa geri alamayabilirsin
kardeşim çok sağol ama telefonu telefoncuya verdim çünkü baya bi stres olmuştum telefon açılmıyordu bildiğin. ama kesin çözüm müdür acaba? bir daha jelly bean yüklemeyi düşünüyorum çünkü.