Samsung galaxy ace root Bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
specialfortes1

specialfortes1

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy ace root Bilgi
Arkadaşlar root atmayı düşünüyorum bilgilerim gidermi rehber vs. ve sağlam root nereden bulurum ?

Android Police

Android Police

Üye
hayır bilgiler yahut herhangi bir şey silinmez

<<yandaki linkte detaylı ace root anlatımı var kolay gelsin

specialfortes1

specialfortes1

Üye
    Konu Sahibi
Saol kardeşim allah razı olsun

Android Police

Android Police

Üye
Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

erdogancivil

Üye
Arkadaşlar galaxy ace telefonuma android jelly bean yükledim ama kaldııp eski haline getirmek istiyorum lütfen biri yardımcı olabilir mi çok acil

Android Police

Android Police

Üye
Arkadaşlar galaxy ace telefonuma android jelly bean yükledim ama kaldııp eski haline getirmek istiyorum lütfen biri yardımcı olabilir mi çok acil

sana vereceğim linktekini yap android 2.3.6ya geri dönersin al:

erdogancivil

Üye
kardeşim çok sağol ama telefonu telefoncuya verdim çünkü baya bi stres olmuştum telefon açılmıyordu bildiğin. ama kesin çözüm müdür acaba? bir daha jelly bean yüklemeyi düşünüyorum çünkü.

- - - Eklendi - - -

bu arada benimki s5830i onu napıcaz yaa

fener_1996

Üye
kardeş en iyisi orjinal rom :) Telefon Root olayı biraz sıkıntılı ben yaptım şimdi Recovery Menüsünde sd kartı görmüyo geri alamıyorum.Rootta sadece sisteme yetki werirsin.Uygulamaları tel hafızasına kurabilirsin :) Zaten 177 mb tel hafızası war.Artı arkadaşın verdiği linkte root yapmada yanlışlık war Home tuşu ses açma tuşu açma tuşuna basınca recovery modda geciyor.Root Yapmadan CWM yükle yoksa geri alamayabilirsin :)

Android Police

Android Police

Üye
kardeşim çok sağol ama telefonu telefoncuya verdim çünkü baya bi stres olmuştum telefon açılmıyordu bildiğin. ama kesin çözüm müdür acaba? bir daha jelly bean yüklemeyi düşünüyorum çünkü.

- - - Eklendi - - -

bu arada benimki s5830i onu napıcaz yaa

hacı baştan söylesene , mübarek adamın telefonunu brick edicekdik az daha sendeki ace plus galiba telefon neden açılmıyor ?

erdogancivil

Üye
Hayir kardeş benim tel. Ace plus değil s5830i

erdogancivil

Üye
Arkadaşlar telefonum hard brick oldu ne olur yardımcı olun ne yapmam gerek yahu ne olurrrrrrrrrrrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt