Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung galaxy ace nasıl ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BurakTura
Üye
Konu Sahibi
Samsung galaxy ace nasıl ?
arkadaşlar 1 hafta sonra galaxy ace' telefona geçicem nasıl bir telefondur eksi'leri artı'ları nedir ? S60v5'ten Android'e geçiş arasında ne farklar var aralarında falan yardımcı olursanız çok sevinirim
kuralsiz9
Üye
Ben biraz kullandım ama tavsiye xpreia neo al Ace androidin en düşün modeli sayılabilir çoğu oyun kasıyor veya açmıyor çözünürlük düşük canlı renkler yok Temple run açılmıyor diye biliyorum ama S60V5 den geçiceğin için büyük fark hissedeceksin.
PriZm
Üye
Kesinlikle önermem.biraz daha çık neo v veya ikinci el birşeyler bak.gerçekten pişman olursun.
BurakTura
Üye
Konu Sahibi
almıycam telefon ablamın . Yeni almış pek anlamaz telefondan . Yani bi zararım olmuycak buna bakarak bi fikir söleyin
PriZm
Üye
almışsa söyleyecek pek fazla birşey kalmamış.ama eğer çok fazla oyun oynamıyorsa ve aşırı ağır kullanmıyorsa ace idare eder.
aliefe1907
Üye
kesinlikle tavsiye etmiyorum..şuan bende var,biradere de lg optimus sol aldım..ace'den çok çok iyi...imkanın varsa galaxy w(wonder) yada optimus sol al...uygun fiyat olduğu için bu telefonları söyledim