Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy Ace Güncelleme
Sponsorlu Bağlantılar
furkankaya5558
Üye
Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace Güncelleme
Arkadaşlar Samsung Galaxy Ace 5830 cep telefonuna Ayarlar/Telefon Hakkında/Yazılım Güncellemesinden güncelleme yapmayı denedim ama her seferinde Sunucu Bağlantısı Kuruluyor diyor sonra Kullanılabilir Güncelleme Yok diyor ne yapmam lazım?
calypso16
Üye
bende denedim bende de aynısı çıktı,benim bildiğim daha orjinal güncelleme yok
GuitaristBoy
Üye
abi kies e bağlasanıza bendede var ama orası doğru değil ve ace için 2.3.4 güncellemesi hazır tek kalan kies e bağlamak
emre_2535
Üye
kardeş samsung galaxy ace s5830 Türkiye de 2.3.4 kies te yayınlandımı eminmisim... biz niye göremiyoruz ki acaba...
yok kardeş bende ace kullanıyorum güncelleme yayınlanmadı daha Türkiye de avrupa da 2.3.6 ya geçmeye başladı millet biz hala 2.3.3 deyiz Samsung Türkiye yle birbirimize gireceğiz 50 defa aradım adamları açık açık bizi oyalıyorlar tek suçumuz Türkiye de daha fazla para verip samsung cihaz almak oldu...
gebem81
Üye
Ben suan 2.3.6 kullaniyorum flash sorunu root yapmadan cozulemez mi ???
alfonso.552
Üye
benim telefonum galaksi ace 2.3.4 sürümü yüklü ben aldığımda yüklüydü ürün spot rusyadan gelme
sohey
Üye
Ben root attım 2.3.6 Yı türkçe olarak hızlı bir şekilde sorunsuz kullanıyorum Size tavsiyem root atın cihazınıza iyici araştırıp. İyi forumlar
tlgq
Üye
Beyler sıze mutlu haber vereyım suan samsung yetkılılerı ıle konustum ve galaxy ace 5830 modelıne 4.3 guncellenmesı denenıyormus uygun oldugunda guncelleme yapılcakmıs hadı hayırlısı..
tmytrnc_
Üye
s5830(i'siz) Türkiyede 2.3.6 güncellemesi yok ben italya 2.3.6 sı kullanıyorum