Samsung Galaxy ACE Android Surum Yukseltme Yardimm

Sponsorlu Bağlantılar

akpks

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy ACE Android Surum Yukseltme Yardimm
Arkadaslar benim nokia 5800 im vardi. Galaxy ace s5830 aldim.Android surumu 2.3.3. Ayni telefon arkadasimda da var ama onun android surumu 2.3.6 o telefona temple run 1 ve 2 yukleniyor ve oynaniyordu. Ama benimkinde oynanmiyor.Benim telefonun android surumu yukseliyormu? Simdiden cevaplariniz icin tesekkurler....

yunusbulet

yunusbulet

Üye
samsung kies ile guncelle olmazsa 2.3.6 nin firmware ini yuklemen lazim

yunusbulet

yunusbulet

Üye
model 5830 mu yoksa 5830i mi

yunusbulet

yunusbulet

Üye
buraya bak anlamazisen pm at

yunusbulet

yunusbulet

Üye
garanti dışı olmaz ancak yanlis yaparsan yenisini yukleyinceye kadar cihaz acilmaz yeni bir firmware yuklemen lazim ama sen garanti olmasi icin sitesinden indir firmwareleri korkma samsung un kendi sitesidir. Unutma iyice ogren nasil yapacagini . Yapamazsan pm at

akpks

Üye
    Konu Sahibi
garanti dışı olmaz ancak yanlis yaparsan yenisini yukleyinceye kadar cihaz acilmaz yeni bir firmware yuklemen lazim ama sen garanti olmasi icin sitesinden indir firmwareleri korkma samsung un kendi sitesidir. Unutma iyice ogren nasil yapacagini . Yapamazsan pm at

saolasin abi ben bi deniyim de. he bide ben bunu yukleyince yani 2.3.6 yapinca temple run falan yani o surume uygun oyunlar yukleyebilirmiyimm.?

yunusbulet

yunusbulet

Üye
o surume uygun herseyi yukleye bilirsin. Bu arada ben abi degilim :-)

akpks

Üye
    Konu Sahibi
pardon ben oyle herkese abi diyorum bu arada benim dogum tarihimde yanlis zaten

Haestrk

Haestrk

Üye
Ben telefoncudan yukselttirdim

yuxexexy

yuxexexy

Üye
Temple Run Oynayamazsın Armv7 olduğundan desteklemiyor bende 4.0.1 rom var gene de olmuyor ... işlemciyle alakalı bi durum ama uyumlu olan apk ların olduğunu duydum uyumlu apk sını bulabilirsen belki oynayabilirsin kolay gelsin

yunusbulet

yunusbulet

Üye
temple run 2 var onu armv6 ye gore cevirmisler

ogrbjk

Üye
benım tel galaxy ace gt-s5830i ve surumu 2.3.6 ama temple run ındıremıyorum ayrıyeten nasıl yukseltecem surumu

hardal00

hardal00

Üye
Sürüm yükseltme oyle kafana göre deil samsung firmwarede telefon modelini yaz bak en son hangisi vermiş yada araştır farklı forumlardan özel romlar bul kendi telefonuna uygun

Üst Alt