Samsung Galaxy Ace 5830i Android Yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

yakupsumer

yakupsumer

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace 5830i Android Yükseltme
Arkadaşlar forumda araştırdım 3 4 tane konu var ama yükleyenlerin sorunu oluyor rehber, kamera vb gibi sorunlar bende korktum yapamadım bi yardımcı olsanız Sorunsuz android sürümünü yükseltme varmı telefonuma Temple Run, Subway Surfers gibi oyunlar yüklemek istiyorum. birde telefonuma hiç rom, root falan atmadım bu konularla ilgili hiç bir bilgim yok. Bilen arkadaşlar varsa lütfen bana yardımcı olsun.

jakamo

jakamo

Üye
arkadaşım yükseltmene gerek yok önce telefonu root yapmalısın (root) dosyasını sd karta at sonra cihazı yükleme modunda aç ve seceneklerden sd karttan yuklemeyi seç cihaz root lansın

2. root olduktan sonra link2 sd programını cihaza kur
3.hafıza kartını bölümle(ace in hafızası küçük) 2 ye böl bir tanesi görünmüyor sonra buhafızayı telefonun hafızası olarak kullancak.

link 2 sd programı yüklediğin herşeyi bu sd kartın içine yönlendirecek

eğer yer problemin yoksa buna gerek yok
o zaman sadece
rootlu cihaza sadece chaina3d programını indir onun ayarlarında görüntü seçeneklerinin işaretlerini kaldır seçili olmasın yani bu ne demek cihazın ekran kartı desteklemiyor ayrıca ekran özelliklerini devre dışı bırakıyor her şeyi ram i oyuna veriyor.. böylece bütünoyunları oynar fakat galeri resimlere girdiğinde resimler bulanık görünür oyun oynarken bu modları devre dışı bırak diğer zamanlarda aktif et bu kadar

- - - Eklendi - - -

oyun yükleyeceksen armv6 temple run.apk armv6 subway surfer.apk gibi arattır onları yükle

Lebouwuet

Üye
ikiye nasıl bölücez kardeşim telefon hangi modda görüyör hafıza kartın
ı

kapakli511

kapakli511

Üye
ne yaparsan ne yüklersen yükle acede temple run oynayamazsın işlemci ve ram değişmediği sürece .

03-ŞAHİN

03-ŞAHİN

Üye
bu konuları aslında bilen birine sormak lazım

Üst Alt