Samsung Galaxy Ace 4 resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace 4 resmi olarak duyuruldu
Samsung'un yeni akıllı telefonu Galaxy Ace 4 resmi olarak duyuruldu.

Galaxy Ace 4 3G ve LTE desteğine sahip 2 farklı model ile karşımıza çıkıyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

4 inç büyüklüğünde 480×800 piksel çözünürlüğünde ekran, 4GB arttırılabilir dahili hafıza, 5MP çözünürlüğünde kamera ve Android 4.4 işletim sistemi ortak özellikler arasında yer alıyor.

LTE versiyonu 1.2GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci, 1GB sistem belleği ve 1800mAh batarya kapasitesine sahip iken 3G versiyonu 1GHz saat hızında işlemci, 512MB sistem belleği ve 1500mAh batarya kapasitesine sahip.

Samsung Galaxy Ace 4 gelecek ay satışa sunulacak fakat fiyat konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor.

Ekli dosyalar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
İdare eder. Haber için teşekkürler :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

MaxipmaN

Üye
ace2 bile 768mb ramli değil mi :ehe :ehe :kop:

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
The Shadow

The Shadow

Üye
Bu seriyi ace 2 yle onurlu bir sekilde bitireceklerdi iyice yerin dibine sokuyorlar :off: :(

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR
esokmen

esokmen

Üye
Boyle telefon mu kaldi samsung kafa buluyor adamla

0MG90

0MG90

Üye
Yıl olmuş 2014 hala 512mb ram :dry:

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Bir zamanların nokia taktiğini görüyorum. Adı şekli farklı yüzlerce model itele gitsin...

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Samsung o arayüze rağmen utanmadan 512 mb ram mi koyuyor bi de vallaha pes.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
samsungun başındaki adamda beyin varmı merak ediyorum varsa da açık arttırma ile satsin hiçbir işe yaramıyor hiç değilse ağırlık yapmaz :dry:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve The Shadow
NEXUS

NEXUS

Üye
Telefona Birşey Yüklesen Nasıl Kasmaya Başlar :D , Touchwiz'e 2 Gb Ram Yetmeyebiliyor Birde 512 Mb Koymuş :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow, Senyor Keş ve muhammettvurucu
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Kesinlikle. Burdan anlıyoruz ki samsung sidik yarışına başlamış artık HTC bile giriş seviyesi telefonlarini minimum 762 mb yapıyor :no:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Kesinlikle. Burdan anlıyoruz ki samsung sidik yarışına başlamış artık HTC bile giriş seviyesi telefonlarini minimum 762 mb yapıyor :no:
o değilde birde o özelliklere toucwiz'in son sürümünü koymuş bu cihaz tanıtımda kasar :D

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
o değilde birde o özelliklere toucwiz'in son sürümünü koymuş bu cihaz tanıtımda kasar :D
512mb ram 350 mb filan kullaniciya ayrılır. menu geçişlerinde güzel bir lag deneyimi yaşarlar artık :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve .NeXuS.
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
400 lira eder.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
512mb ram 350 mb filan kullaniciya ayrılır. menu geçişlerinde güzel bir lag deneyimi yaşarlar artık :D
350mb ramında yaklaşık 200mb rami system uygulamaları kullansa geriye kalan 150mb ram ile cihazı kullananlar baya bi .... :)
gerisini yazmaya gerek görmedim :D

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
350mb ramında yaklaşık 200mb rami system uygulamaları kullansa geriye kalan 150mb ram ile cihazı kullananlar baya bi ....: )
gerisini yazmaya gerek görmedim :D
Galaxy ace yani :)

Edit: P bile fazla mi az mi bilemedim :)

Üst Alt