Samsung Galaxy Ace 2 Bilgi Sahibi Olanlar Bi baksın

Sponsorlu Bağlantılar

Mdn1453

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace 2 Bilgi Sahibi Olanlar Bi baksın
S.a Sonunda Karar Verdim Galiba,Öncelikle şöyle bir sorum olacak bu telefonun (ACE 2) android'i 2.3 ya hani 4.1'e geçtiği zaman telefonda kasma olurmu ve ben bu telefonda nfs most wanted ve yüksek grafikli oyunlar oynayabilirmiyim ve telefon sağlam mı ?

avast

avast

Üye
oynarsin

Samet.25

guzel telefon ace 2 ama sana tavsiyem s3 mini al araa
da cok buyuk fark yok fiyat olarak ama ozellik olarak baya fark var bide ace 2 2.3 ile cikti 4.2 yi belki vermez ama s3 mini ye vericek diye biliyorum

Mdn1453

Üye
    Konu Sahibi
4.1 mevcut degilmi sanirim ?? android surumu birsure sonra onemsiz kliyor bence uygulamalar 2.3 den itibaren uretiliyor 4.0 li oyun hic gormedim ben 4.1 e guncelleyecegim alinca,insallah yuksesk grafikli oyunlari rahat rahat oynayabilrim s3 mini biraz pahali o yuzden yanasmiyorum.

Samet.25

4.1 mevcut degilmi sanirim ?? android surumu birsure sonra onemsiz kliyor bence uygulamalar 2.3 den itibaren uretiliyor 4.0 li oyun hic gormedim ben 4.1 e guncelleyecegim alinca,insallah yuksesk grafikli oyunlari rahat rahat oynayabilrim s3 mini biraz pahali o yuzden yanasmiyorum.

surum onemli kardes bende ace kullaniyodum oda 2.3 du bende sen gibi zannediyordum s3 miniyi alinca anladim android 4 u android 4 de bircok oyun program ve telefona gelen extra ozellikler vs sana ben tavsiyede bulundum eger 2 3 sene kullanacaksan s3 mini tekrar tavsiye ediyorum cunku arada 150 200 tl oynuyor almisken az daha kat ilerde pisman olma diye dedim

Mdn1453

Üye
    Konu Sahibi

surum onemli kardes bende ace kullaniyodum oda 2.3 du bende sen gibi zannediyordum s3 miniyi alinca anladim android 4 u android 4 de bircok oyun program ve telefona gelen extra ozellikler vs sana ben tavsiyede bulundum eger 2 3 sene kullanacaksan s3 mini tekrar tavsiye ediyorum cunku arada 150 200 tl oynuyor almisken az daha kat ilerde pisman olma diye dedim

haklisin kardesde he diyince olmuyor benim icin ama onerinde haksizda degilsin.

eren2934

eren2934

Üye
Evet surum onemli mesela chrome mesela nba2k13 calismaz 4.0 alti

serihan

serihan

Üye
haklisin kardesde he diyince olmuyor benim icin ama onerinde haksizda degilsin.
777 tl de mi pahalı DENİZLİ deki gold ta 777 tl

Mdn1453

Üye
    Konu Sahibi
777 tl de mi pahalı DENİZLİ deki gold ta 777 tl
Arkadaşlar S3 mini ile ilgili önermelerinizde haksız sayılmazsınız fakat s3 mini'de oyun performansının düşük olduğu söyleniyor,Çelişki içinde kaldım doğrusu.

furkan4045

Üye
Kardes telefonu aldin mi bilmiyorum fakat android den uzak dur ozgur olursun fakat telefon 3-4 ay sonra kasmaya baslar kendi telefonumdan biliyorum onun yerine ip4 yada lumia serilerine bak derim

Samet.25

Kardes telefonu aldin mi bilmiyorum fakat android den uzak dur ozgur olursun fakat telefon 3-4 ay sonra kasmaya baslar kendi telefonumdan biliyorum onun yerine ip4 yada lumia serilerine bak derim

kardes androiddeku kasma olayi dusuk segmenteki tellerde oluyo olsa bile cerezler yuzunden vs oluyor onunda cozumu var programlar ile temizliyosun hic olmadi reset at bisey kalmiyo ki bayadir s3 mini kullaniyorum boyle bisey olmadi ip4 un artik bi cazibesi kalmadi bu devirde 4s daha mantikli onunda ekran boyutlari cok kucuk oyunlarin cogu kaliteli olanlar parali bisey olsa illa garantiye gidecek beklicen vs androidde yazilimdan kaynaklanan bisey olursa stock romu tekrar yukleyerek duzeliyo lumialara gelince oda iphone gibi cogu uygulama parali cikiyo ve yeni bi sistem yazilimsal bisey olsa cozum kolay degil ve yatirimcilar bile endiseli yani bu durumda ace 2 daha mantikli bence

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar Ace 2 android 4.2.2'yi büyük ihtimalle alacak. Yinede S3 mini oyun performansı olarak daha iyi.

Üst Alt