samsung galax s 2 eski sürüme donme

Sponsorlu Bağlantılar

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
samsung galax s 2 eski sürüme donme
samsung galax s 2 eski sürüme donmem lazım ama nasıl ?

klongs

klongs

Üye
odinden yuklemen lazim

Türe

Türe

Üye
Odin uzerinden onceki surumu flaslaycaksin

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yapıcaz ice crewma gectim pişman oldum yaa lnet olsun

PriZm

PriZm

Üye
neden pişman oldun?

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
ya int girmiyo mms mesjları gelip gitmiyo msjlar birden gliyoo 10 tane geliyo birden gidiyoo bazn gitmiyoo msj yazarken üste klavye işareti çıkıyor yazıyorum yazmıyooo o işret gidiyo sonra tekrar gliyoo 10 sn sonra yazıyo sonra msjı okuyorum msj hala okunmadı gösteriyooo sonra kapanıyo telefon gitti acıkcası

klongs

klongs

Üye
wipe data wipe cache yaptin mi

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
hyr yapmadım onu

klongs

klongs

Üye
onu yap telefon canavar gibi oluyor

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
ya anlatsana bana nasıl yapıldıgını telefon karman corman oldu ya iceden sonra

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
eyww :)

---------- Eklendi @ 16:37:12 ---------- Yazıldı @ 16:34:51 ----------

bisey anlamadım karışık yaa :)

klongs

klongs

Üye
telefonu kapat ses açma home power tuşlarına aynı anda uzun süreli bas recovery moda girecek ses açma ses kapama tuşlarıyla wipe data nın üstüne gel home a bas yes e bas sonrada wipe cache ye yap olur

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
He onu yaptim birsey olmadi hala ayni yanii yetkili servise götürüp eski sürümü yükleticem

KayraBey

KayraBey

Üye
Hayırlısı olsun ne diyelim...

mancukya

Üye
Telde eski ginger datalari ile ics datalari birbirine girmis.
Hafiza kartinida fortmatlaman gerekiyor isin asli sadece oyun datalarini, resim, muzik vs vs pc yedekle teli complet arkadasin dedigi sekilde sd kart format dahil bir temizle bakalim.
ics sürüm Androidin en stabil cikmis sürümü su ana kadarki ve tek eksigi olan GPU hizlandirmayida kullaniyor.

srsri

srsri

Üye
iyi güzelde diyorsunda şarjı çok çabuk tüketiyor

Türe

Türe

Üye
mehmet abicim ben s2 aldim tekrardan . sence orjinal ics ye geceyim mi yoksa custom rom ics mi yukleyeyim

klongs

klongs

Üye
s2 yi ne ara aldin hayirli olsun ayrica ben cm9 u bekliyorum o cikana kadar stock ics rom kullaniyorum stock romda sarj disinda sorunum yok custom rom istersen turkbey tavsiye ederim bence stock romu kur siyah kernel yukle dual boot ile custom romlari dene kendine gore en iyisini sec

Üst Alt