Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
samsung galaksi s3
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanuni_1520
Üye
Konu Sahibi
samsung galaksi s3
arkadaslar benim telefona halen 4.1.2 gelmedi. neden gelmiyor cogu kisiye gelmis
kies veya odinden yapsam garanti disi kalirmi ve tel turkce olurmu
odin den guncellemenin zararlari neler
tesekkurler
Türe
Üye
Gelmediyse bile odin üzerinden yükleyebilirsiniz
furkey
Üye
garanti dışı kalır. türkçe olur. Ancak garanti kapsamına güncelleme geldikten sonra manuel olarak tekrar sokabilirsiniz kies sürümlerini yükleyerek...
arkadaslar benim telefona halen 4.1.2 gelmedi. neden gelmiyor cogu kisiye gelmis
kies veya odinden yapsam garanti disi kalirmi ve tel turkce olurmu
odin den guncellemenin zararlari neler
tesekkurler
tek sebebi var türkiye ye çıkmadı daha. zaten kimse beklemiyor başka ülkeninkini indirip rom atıyor. bende 2-3 hafta önce ing sürümünü yükledim ama türkiyeye çıkınca onu yüklerim çünkü desteklenmeyen uygulamalar var telde boşu boşuna yer kaplıyor ama çıkana kadar ing yi yükleyebilirsin. ne zaman çıkacağı sorusuna kesin bir cevap veremeyiz ama 2 hafta içinde çıkar artık. afganistana da verdiklerine göre bize de gelir 2 haftaya
Kanuni_1520
Üye
Konu Sahibi
tamam tesekkur ederim.
merak ettigim bisi var neden butun ulkelere dagitilmiyorda boyle tek tek dagitiliyor?
blacktalon
Üye
kiesten garanti dışı kalırmıymış hiç zaten o resmi programı samsungun kiesi en güncel haline getir ve teli bağla varsa tel için güncelleme otomatik bulur o