Samsung galaksi s mi İ phone 4 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

ERTESE

ERTESE

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaksi s mi İ phone 4 mü?
Merhaba arkadaşlar! Bu benim maxicepteki ilk konum o yüzden eğer konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. (:ağlarım:) Son zamanlarda birçok foruma ve telefonla alakalı sitelere baktım. Şu anda kafam çok karışık. Hangisini alacağımı bilemiyorum. Lütfen yardımcı olun.

Not: Birkaç hafta nette olmayacağım o yüzden özel mesaj atmayın. Ayrıca konuyu yanlış yerde açtıysam adminlerim taşıyabilir mi acaba?

yusfcuk

yusfcuk

Üye
Bir Samsung kullanıcısı olarak ben olsam iphone 4 derim neden diye sorarsan tarz telefon ;)
ikisinin karşılaştırmasını yapmadım ben kend düşüncemi söylüyorum sen bilirsin hangi telefon hoşuna giderse onu al sonra keşke onu almasadımda bunu alsaydım dha ii olurdu dersin

One907

One907

Üye
Evet iPhone en iyisi...iPhone'deki güncellemeleri ve uygulama zenginliğini galaxy s de bulamazsın ne yazık ki..

OğuzcanAbi

Üye
M3L!H

M3L!H

Üye
Galaxy S tabikide! Çünkü, Super Amoled ekrana sahip sayılı telefonlardan. Android OS barındırıyor!

One907

One907

Üye
Yalnız samsungun amoled ekranının tadı da gerçekten bir başka :

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
bu videodan sonra bana beleş iphone verseler almam:naughty::naughty: samsung ve htcden vazgeçmem ulennn

Maconis

Üye
amaç en iyisine sahip olmaksa tabiki iphone 4

ERTESE

ERTESE

Üye
    Konu Sahibi
O videodaki diğer ekran normal telefon ekranı mı? eğer samsung galaksi s in ekranı böyle ise mükemmel olur :kop: bir de böyle iyi bilinen bir siteden bu iki telefonun karşılaştırmasını bulabilirseniz sevinirim! (genelde bizim arkadaşlar Galaksi S'e DANDİK telefon diyorlar da :hmmm )

AlpReis

AlpReis

Üye
Yaa Samsung özellik olarak bence diğerine basar ancak İphone de tarz bir telefon, ama sanki nokia N8 daha özellikli:ehe

ßUr@k

ßUr@k

Üye
ıphone 4

Necmati

Necmati

Üye
samsung ne ki İphone yanında tabisi Iphone 4

GR29

Üye
Ben Galaxy s aldım ve iphone dan kat kat daha güzel bir telefon

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
bu yaz yurtdışına gidip uygun fiyata E7 alıcam en iyisi E7 bence 1GB ram var be telefonda :d:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence hava atmak isteyen iphone 4 almalı,akıllı ve güzel bir telefon isteyen galaxi s almalı,bunlardan daha iyi bir cihaz isteyende Nokia N8 almalı:)

Necmati

Necmati

Üye

Üst Alt