Samsung galaksi s (i9000) mi galaksi i9003 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaksi s (i9000) mi galaksi i9003 mü?
evet arkadaşlar başlıktadanda belli hangisini alayım ekran parlaklıg süper amolet ile amolet arasında cok fark varmı uygulama oyun root ve rom işlemlerinde hangisi daha avantajlı?

oguzhantasdemir

oguzhantasdemir

Üye
i9003 al derim. eğer yanlış hatırlamıyorsam bu galaxy s plus modeli. 1.4 ghz işlemci var

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
neden i9003 peki? plus aklımda fakat plusa oyun uygulama root ve rom işlemleri oluyormu ölü pikseller var diyorlar aslı varmı kullanan varmı

RepresentativE

RepresentativE

Üye
neden i9003 peki? plus aklımda fakat plusa oyun uygulama root ve rom işlemleri oluyormu ölü pikseller var diyorlar aslı varmı kullanan varmı

Merhaba
Kardeş ben i9003 kullanıyorum ve çok memnunum.Amoled ekranın özelliği resimleri biraz mavimsi gösteriyor ama gerçekten çok canlı.Ama i9003 deki Super Clear Lcd yani arkadaşım i9000 kullanıyor aynı parlaklık aynı resimde yan yana koyduk çok az bir fark olduğunu gördüm.i9003 ün bataryası 1650 mah yani i9000 den daha uzun gidiyor.rom oyun markettede hiç bir sorun yaşamadım bence 200 tl gibi rakam fazladan vermene gerek yok diye düşünüyorum. :oke: ölü piksel diye bir şeyde yok istersen cihazın

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
hız konusunda biraz yavaş diyorlar kardeş aslı var mı işlemcisi yavaş falan diyorlar ben pek anlamıyorum da

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
ikisini karşılaştırdım elimde i9003 daha iyi

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
uygulama sıkıntısı var mi tüm android uygulama oyun yüklene biliyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt