Samsung g600 için oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

bykyg

Üye
    Konu Sahibi
Samsung g600 için oyunlar
samsung g 600 kullanıyorum ancak oyun bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim!

• Beğen
Tepkiler: divane_21 ve yükselen74

polat6307

Üye
slm milet
naber nasılsnız g 600 oyun bulamıyorum yardımcı olun lutfen

yirmiur

Üye
g600 için ne bulursanız koyun lütfen

ahmetcan9454

Üye
arkadaşlar D600 ve D900i oyunlarını G600 telefonu açar bu iki model için olan oyunlara bakabilirsiniz

erdem_2084

Üye
*#9998*4678255# yazıyorum ama etkinleştirdi yzısı çıkmı yo sebebini bi acil sölermisiniz teşekkürler
:)

mesko53

Üye
arkadasım g600 de öle bi dert yok sen oyunun jar ve jad dosyasını telefona at sonra jad a tıkla yüklensin mi diye soruyo zaten sende ewet diyicen kurucak

coybarli

Üye
g600 da oyun yükleme sorunu yok beyler telefon hafızasındakı dıger dosyalara atıon ıkı dosyayı jar ve jad dosyasını ordan jad a tıkla ve yukle de yukler oyunlarda d900 vs tel oyunları ile aynı

erdem_2084

Üye
g600 oyunlarını bulabilmek bukdar zormu yau

CyBeRMeMoLi

CyBeRMeMoLi

Üye
Arkadaşlar bütün jad jar dosyaları olan oyunları oynatır bende oynuyorum ve gayet memnunum

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
al sana oyun kardesım wap.gamejump.com yalnız baglantı ucretı alınıyor okadar

hmtysl

Üye
Oyun yüklüyorum gamejump dan ama oyunu acmiyor direkt sposora baglaniyor neden acamiyorum yuklu oyunu yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
buyur kardes ;

CyBeRMeMoLi

CyBeRMeMoLi

Üye
arkadaşım Baglantı ücreti vermene gerek yok Sadece forumdada var 240x320 olan tüm oyunları tam ekran açar ve oynar yapman gereken tek şey Oyunları telefonundaki diger dosyalara yükle ordan Jad uzantılarına tıkla o kadar

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
demekkı sen yuklemeyı bılmyon ben devamlı ındırıp oynuyorum valla

CyBeRMeMoLi

CyBeRMeMoLi

Üye
Hergele ben daki tüm java jad oyunların yüklenip oynana bilecegini söylüyorum yani exstra bi para vermene ücret vermene gerek yok Direk pc ne indir jar dosylar yanında jadlarda olsun yeterli jadlara bas kur geç

raplord111

Üye
G600de seceneklerde yükle yazıyo ama tıklıyamıyom sebebi nedir :S

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
tamam neyse ben bısey bılmıyorum

number24

Üye
arkadşlar g600 herşeyi çalıştırmıo

jazz1585

Üye
abicim ltfn koysanız 1tane oyun bile yoq

sbarutcu

Üye
wap'tan oyun alısanız benim gibi kazık yersiniz. wap'ta ücret 5 tlç civarı yazıyor ama sonradan mesajla 18 tl civarı fiyatla ücretlendirildiği bildiriliyor. Sakın wap'la oyun indirmeyin.