Samsung Format sonucu Fonksiyon (FN) tuşu sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

simsek33

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Format sonucu Fonksiyon (FN) tuşu sorunu
Merhaba arkadaşlar,
Samsung R-520 FS06TR sürümlü laptop kullanıcısıyım. Dün laptopuma format atıp win7 Ultimate (64bit) kurdum. Fakat format ve kurulum sonrası Fn (Fonksiyon) tuşu çalışmıyor. Aslında çalışıyor ama sadece ses açıp kapama çalışıyor. Ve eskiden ekranda fonksiyon tuşunu kullandığım zaman ikon çıkardı. Yani örneğin Fn + ses yükseltme yaptığım zaman ekranın ortasına ses yükselme ikonu geliyordu. Şimdi onlar da gelmiyor.

İnternette çok araştırdım ama kayda değer hiçbir sonuç bulamadım.
Yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim.

Atakan

Atakan

Üye
Fonksiyon tuşu ile herhangi bir işlem yaptığınız zaman ekranda yazar. Mesela Wifi kapalı, diye. Bunun için laptop'unuza gereken yazılımı yüklemeniz gerekebilir. Ama ismini bilmeniz lazım. Örneğin Acer notebook'larda yazılım ismi Launch Manager'dir. İsmini biliyorsanız yardımcı oluruz.

simsek33

Üye
    Konu Sahibi
Aslında,kutusundan bir CD çıktı ve o CD başlangıç CD'si sanırım,programlar falan var. kuruyorum şimdi onu belki fonksiyon tuşunu aktif eden yazılım o CD'dedir.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Laptop ile gelen CD'ler içerisinde mutlaka sürücüsü vardır.Olmazsa ;

patrn

Üye
arkadaşlar benimde aynı sorunum var toshiba satellite c660 D bilgisayarım var notebook ve alalı üç gün oldu aldığımda windows 7 home basic yüklüydü bende ultraya çevirdim ama fonksiyonlar gitti :( fn tuşu sadece sesini açıyor lütfen yardım edin içinde cd'si yoktu ve bulamıyorum

Üst Alt