Samsung F480 USP BAGLANTI SORUNU

Sponsorlu Bağlantılar

cariy3

Üye
    Konu Sahibi
Samsung F480 USP BAGLANTI SORUNU
Telefonun özelli güzelligine sözüm yok ama bilmedigim cok yanı var yardımcı olmanızı bekliyorum . Nasıl f480 e program jawa programı yada oyun msn yükleyebilirim . Usp baglantı sorunu kablosunu taktıgımda neden görmüyor pc ile cep arasında ag kuramıyorum lütfen yardım ...!

Perfect!

Üye
telefonun driverini yükle kutusunda cd falan geldimi.geldiyse orda vardır.
Oyunda yeni samsunglar da direk oyun yükleniyor. Eğer kart okuyucun varsa tak hafıza kartını at oyunları sonra telefonda aç oyna.
Tabi usb dn okutamazsan.

cariy3

Üye
    Konu Sahibi
telefonun driverini yükle kutusunda cd falan geldimi.geldiyse orda vardır.
Oyunda yeni samsunglar da direk oyun yükleniyor. Eğer kart okuyucun varsa tak hafıza kartını at oyunları sonra telefonda aç oyna.
Tabi usb dn okutamazsan.
saol kardeş ama malesef kazık yedik bir kere CD si yoq bulamadım da hatta yalnış bi işlem yaptım şuan 200 den fazla msj geldi her tarafı uyarı ve msj ile doldu ne halt oldu bilmiorum ama formatlayamadım kapattım teli cok pis bişey ya :S

Perfect!

Üye
hı kazık yemiş olmayabilirsin samsunglarda cd geliyomu kesin bilgim yok eğer varsa diye söyledim

terapist33

Üye
(Samsung PC Studio 3.2.2 HF6 ) programı iş görürmü bilemiyorum.Yanıtlarsanız sevinirim :)

Samsung PC Studio ile Samsung cep telefonunuzdaki kişisel bilgilerinizi ve multimedya dosyalarınızı yönetebilirsiniz.[/B][/B]
Bağlantı yönetimi: Telefonunuzu PC'nize bağlama yönetmini seçmenize olanak tanır. Bağlantı yöntemleri: USB, Bluetooth, kızılötesi, seri. İletişim bilgileri yönetimi ve fazlası. Telefonunuza kayıtlı kişilerin bilgilerini yönetmek artık çok kolay
Mesaj yönetimi:Multimedya ve kısa mesajlarınızı yönetimi için
Senkronizasyon:Telefonunuzdaki kişisel bilgilerinizle, PC'nizdeki kişisel bilgilerinizi senkronize etmenize olanak tanır.
Dosya transferi:Telefonunuzdaki multimedya dosyalarını yönetin.
İnternet bağlantısı yönetimi:Telefonunuzu modem olarak kullanarak internete bağlanmanıza olanak tanır.
Multimedya mesajlar oluşturma:Kendi multimedya mesajınızı oluşturun ve diğer telefonlara gönderin. Bilgisayarınızdaki tüm multimedya dosyaları için kolay arama Özel arama fonksiyonlarını kullanarak resim, video ve müzik dosyalarınıza ulaşın.
Büyük dosyaları bölerek depolama:Büyük dosyaları bölerek, parçalar halinde hafıza kartlarında depolama imkanı sağlar.
Kendi albümünüzü oluşturun:PC Studio ile multimedya dosyalarınızdan kendi albümlerinizi oluşturabilirsiniz.
Biçim imi (Tag) düzenleyici:MP3 dosyalarınızın biçim imlerini (Tag) kolayca düzenleyebilir, yanlış imlere sahip olanları düzeltebilirsiniz.
Multimedya oynatıcı:Birçok multimedya dosyasını destekleyen multimedya oynatıcı.

blaze

Üye
Samsung ta CD Gelmiyoo Gayet Kaliteli Bir Telefon İşi Hemen Kazığa Bağlamayın

BJKLİ48

Üye
Arkadaşlar bu usb sorunu galiba herkeste var çok araştırdım net bir bilgiye ulaşamadım .ayrıca bilgisayara sağ tıklayıp donanımdan çıkan sayfada usb üzerinde sarı bir soru işareti var güncelle dediğimde onuda yapmıyor (bulunamadı) yazıyor en son usb drv ı kurduğum dosya içine attım güncellerken bulması için yine birşey değişmedi samsung a msj attım tekrar kurmamı söylediler anlayamıyorum en az 5 defa tekrar tekrar kurdum sonuç aynı

redfurkan

Üye
arkadaşlar bağlantı sürekli olarak sağlanıo fakat sadece medya ve yığın bellekte pc studioda bağlantı olmuyor benim teleonumdada aynı şey geçerli acaba bu telefona ek menü yani gizli menü yapılabiliormu yardımcı olurmsunuz