Teşekkürler Kardeş Benm Telde Yere Düşmüştü Arada İyi Çekiyodu Bağzen Başarısız Diyodu Bazende Bulanık Çekiyotu Anlarımına Göre Hepsini Yaptım Soket Yerinden Oynamıştı Şimdi Yerine oturtturdum eski haline soktm teşekkürler herşey için....
Bende telefonumu yere düşürdüm sonra "kamera başarısız" uyarısı geliyordu yukarda anlatılan şekilde telefonu söktüm ve yerinden çıkan kemera soketini taktım veeeeeeeeee sonuccc kamera calısıyorrr = paşlaşımlarınızdan dolayı çok çok teşşekkür ederim.
arkadaslar bende de f480 var kamera sorunu bende de var mahlesef ama burda arkadasların yazdıklarını uyguladım soket yerınden cıkmıstı taktım gene olmadı sizden ricam daha ayrintili anlatirmisiniz lutfen yoksa kıracam bu aleti butun yorumları okudum herkeste aynı sorun var fakat herkes basarmıs ben yapıyorum gene kamera basarısız hatası verıyor ne yapmam gerek sımdıden tesekkurler yardımlarınız ıcın
Arkadaşlar Telefonun kamerası muhteşem çekiyordu.. Telefona format atayım dedim.. Resimi çektikten sonra en son aşamaya gelince görüntü feci şekilde bozuluyor acaba neden böyle birşey yapıyor ? Format attıktan sonra böyle oldu
bilgili arkadaşlar varsa beni bilgilendirseniz sevinirim
Yardımcı olan arkadaşa teşekkürü bir borç biliyorum ve 100%100 çözüme ulaştım bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim 2 dk mı aldı sadece çip yerinden çıkmış ve suan kamera süper çalışıyor