samsung f 480 motorola t110 olarak görülüyor yardım edin ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fırtına6141

fırtına6141

Üye
    Konu Sahibi
samsung f 480 motorola t110 olarak görülüyor yardım edin ..
arkadaşlar ne olur bana yardım edin ..samsung f480 telefonumun ımei nuarasına baktım motorola t110 a ait oda 3g desteklemiyor internete tel yavaş bağlanıyor bunu 3g ye çıkarmam lazım.normalde samsung f480 3g destekliyor.daha yeni öğrendim telefonun kaçak olduğunu ne olur bir şey ler söyleyin.sabah telefona hard format attım sıfırlandı açılınca 3g olduğunu gördüm internete girdim süper hızlı giriyor.bedava internet var cebime tanıumlı avea kullanıyorum.ama akşam oldu 3g silindi sadece E yazıyor ne yapcam ben yaa ayarı mı yanlış avea nın sitesine girdim 3g ayarlıycaktım motorola t110 3g desteklemiyor diyor.bu telefona başka ımei mi attırmam lazım :(

----------Eklendi @ 23:08:48 ---------- Yazıldı @ 23:01:11 ----------

arkadaşlar online kimse yok mu yaa bu işten anlayan..

----------Eklendi @ 23:14:32 ---------- Yazıldı @ 23:08:48 ----------

arkadaşlar okuyanlar sizi görüyorum yokmu bi fikriniz ..???????????

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
böyle uğraşacağına aldığın yere git kaçak mal satmışsınız diye söyle bir şekilde hakkını ara.

fırtına6141

fırtına6141

Üye
    Konu Sahibi
her yerde araştırdım hep bu telefonlar kaçak zaten samsung f 480 ler ne kadar garantili densede yalan 3g desteklemesi gerekiyor ama motorola olarak ımei si kayıt edilmiş o yüzden 3g ayarlanmıyor

----------Eklendi @ 23:27:26 ---------- Yazıldı @ 23:20:47 ----------

böyle uğraşacağına aldığın yere git kaçak mal satmışsınız diye söyle bir şekilde hakkını ara.
öle diyorsunda sonra çok uğraşacağım boş yere. adamlar tınlama bile tınlamaz

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
3G çekiyorsa çeker, ayarlarını değiştin veya bulunduğun alanda bile ekmeyebilir. Ayakta çekip oturunca çekmediği ortamlar var. Onun için telefonu açık bir alana ıkar ve oradan tekrar bak. Seri numarasını değişsen bişey değişmez.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
3G çekiyorsa çeker, ayarlarını değiştin veya bulunduğun alanda bile ekmeyebilir. Ayakta çekip oturunca çekmediği ortamlar var. Onun için telefonu açık bir alana ıkar ve oradan tekrar bak. Seri numarasını değişsen bişey değişmez.

Kayıtlı imei numarası 3G desteklemeyen bir modele aitse ve operatörü onu öyle görüyorsa 3G ye abonelik istediğinde operatör aboneliğini kabul eder mi ki ? Gerçi bu pek sorun değil normal çalışan bir telefona takıp üyelik alır sonra bu telefona takar diye cevap vereceksin bende susup kalıcam :D ondan cevabınıda kendim vereyim hahaha :D :D

• Beğen
Tepkiler: gölgee_65
ali_tl11

ali_tl11

Üye
alakası yok imei ile benim f480'nin imei ericsson t10s olarak gözüküyor.operatör olarak türkcell kullanıyorum ve 3g sorunsuz çalışıyor.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Arkadaşlar benim de elimde samsung s8000 var ve o da spot imei numarası nokia 3510i olarak görünüyor. Ben Vodafone'da iken 3G çekiyordu ve internete çok rahat giriyordum ama gel gör ki Avea'ya geçtim 3G'den bir türlü internete giremedim çünkü Avea uyanık imei numarasına göre aktifleştiriyor 3G'yi.Yani kısacası sorun tel'de değil operatörde ve çözümü yok diye biliyorum Edge hızında nete talim edeceksin. Ben çok uğraştım olmadı eğer siz bir çözüm bulursanız beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim yok eğer çözüm yoksa tek çözüm var;o da Avea'dan kurtulmak :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt