Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung e250 tema
Sponsorlu Bağlantılar
nebi64
Üye
samsung U800 e tema oluyormu acaba..?
betush_kef
Üye
evet ya samsung u800 e tema ve oyun oluoyormu?? lütfen cevap verin..
maal
Üye
e-390na qöre temanız yok mu ??
ekc-103
Üye
e 250de tema olmaz anca jar uzantılı oyun program yüklenir
hak yolcusu
Kapalı Hesap
Tema yok ancak wallewaper var oda temaya benzer
medette
Üye
meraba duvar kağıtlarını ben bulamadım siz buldunuzmu acaba,yinede bi bakiyim. teşekkurler.
Amedly Fatih
Kapalı Hesap
slm kardesım bosuna kendını yorma samsunglarda tema olmaz
ulas04
Üye
ananizi hani lan tema
Amedly Fatih
Kapalı Hesap
kardes kac kere dıyecez samsungarda tema olmaz
byurtkuran
Üye
e-250 nin sorunlarından artık bıktım yaaaa
Amedly Fatih
Kapalı Hesap
yaw kardesım sen turkceden anlamıyormusun sana dıyorum kı samsunglarda tema olmaz
furmania
Üye
saol
POLİNOM
Üye
Destek yok ama yapcaksınız beyler.e250 oyun yüklemeyi biliosan aynı şekil ekran boyutuna gore tema yukluceksin okadar basit
Amedly Fatih
Kapalı Hesap
ara kardesım aramaya devam et bulursun kac kere yok dıyecez kardesım
metropol55
Üye
Kardeş samsung e250 kullanıyorum ama bi türlü msn yüklemeyi beceremedim nasıl oluyo bu olay detaylı bi şekilde anlatırsanız sevinirim
--------------- Ekleme ---------------
Kardeş samsung e250 kullanıyorum ama bi türlü msn yüklemeyi beceremedim nasıl oluyo bu olay detaylı bi şekilde anlatırsanız sevinirim
Amedly Fatih
Kapalı Hesap
samsunglarda no temaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lazosman
Üye
arkadaşlar ben 17 yaşındayım benim bir türlü telefonum olmadı babam öldü para kazanmak gerekiyor onun için okulu bırakıp çalışıyorum şuan.bir telefonumun olmasını çok istiyorum ama olmuyor yaaaaa((
sasamustafa
Üye
Eyvallah
ayk17
Üye
arkadaslar ya hanı temalar varya 3 tane mavı yesıl bıde samsung teması diyo onu nasıl baska yuklıycez